Wanhopig deugmens keurt genocide af

Wereldvreemde moslimknuffelaar heeft prioriteiten niet op orde

Berend-Jan Bergwijk deugt, en de hele wereld moet het horen ook. In een zielige poging tot virtue signalling heeft de sneue linksmens het uitroeien van een hele bevolkingsgroep ‘walgelijk’ genoemd. De wereldvreemde gutmensch heeft in zijn ivoren toren maar weer eens duidelijk gemaakt waar zijn prioriteiten liggen: bij mensen die slachtoffer worden van volkerenmoord en niet bij Nederlanders die het echt moeilijk hebben.

Als er een voltallige bevolkingsgroep tot de laatste man, vrouw en kind over de kling wordt gejaagd is de links angehauchte Bergwijk er als de eerste bij om het te veroordelen. Maar moslims knuffelt hij gewoon. Als al die jihadistische gelukszoekers ons land binnenkomen om de staatsruif leeg te eten, verwelkomt hij ze met een kopje thee. En als ze vervolgens zijn roomblonde dochter verkrachten zegt hij niets, want dat is niet ‘politiek correct’.

En intussen wel een beetje koketteren met slachtoffers van genocide. Nee, Benno Bergwijk, een genocide gebruiken om aan andere linkse rukkers te laten zien hoeveel je wel niet deugt. Dat is pas echt walgelijk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben een fan van World Press Photo, ik ben vooral begaan met het lot van de arme bruine kinderen die daar zomaar op de foto staan, dat geeft de genocide een extra en uniek gevoel waar ik trots op ben. Neem 1 foto, geen schilder uit de renaissance kan daar tegenop. Pure art. Ik had het bij wijze van spreken met mijn iPhone gekund. Vermenigvuldig dat met een miljoen, en je kunt je voorstellen dat niemand erbij kan. Ik was de eerste die het zag, je hebt zomaar een miljard mensen op social media.

Reageer