Nieuwe politieke partij gaat slecht geïnformeerde kiezers vertegenwoordigen

‘Wij zijn er voor de mensen die zeggen: huh?’

Kiezers hebben er de komende verkiezingen een keuze bij. De Partij voor Matig Geïnformeerde Mensen wil slecht geïnformeerde kiezers gaan vertegenwoordigen in de Tweede Kamer.

“Een groot deel van de mensen heeft geen idee wat er allemaal gebeurt in Den Haag, laat staan dat ze weten dát het gebeurt in Den Haag”, stelt lijsttrekker Gerben van Koten. “Juist die mensen die zeggen: huh? Die mensen willen wij vertegenwoordigen.”

Lijsttrekker Van Koten besloot de politiek in te gaan toen hij erachter kwam dat de politiek bestond: “Ze hebben in Den Haag dus een heel Binnenhof en twee kamers en allemaal ministeries en die bepalen van alles. Wist jij dat? Op zo’n moment denk je toch: er zou iemand moeten zijn die opkomt voor mensen als ik.”

Van Koten kan nog niet zeggen hoeveel zetels hij ‘ergens in maart’ wil halen. “Ik zou zeggen: we beginnen met één. Maar we moeten misschien eerst even kijken hoeveel zetels er precies zijn en waar je die kan halen.”

Om definitief mee te kunnen doen aan de verkiezingen heeft de partij nog wel voldoende handtekeningen nodig voor 30 januari, stelt Van Koten: “Is dat zo? Shit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tenzij men enigszinsch bekent sijt met de Zweedsche logica alsch ‘t ware. Derhalve kan men beter verkiesen om eene olijke ende fel gekleurde sitzack te bekoomen:

http://tinyurl.com/hqgrykc

Slegtsch 60 pagina’sch voorafgaend’aen ‘t gerief dient de betreffende vertegenwoordiger tot sigzelve te nemen, teneijnde ‘t belangh van miljoenen optimael te dienen. Dat hiermede voor eene keertje d’n Zondagsche Rust er bij inschiet moet voor lief genomen worden.

Met permissie,

Kapelaan Eurlings

gravatar

Hopelijk kiezen ze voor een innovatieve manier om zichzelf aan de man te brengen, met dingen als clichés, dooddoeners, platitudes, leugens, propagandaleuzen, dogmatisme en moddergooien. Zo’n frisse aanpak is hard nodig!

Reageer