YouTube - Omrop Fryslan

Stef Blok ontroerd door blijken van medeleven na aanstelling op V&J

Minister overladen met bloemen, kaartjes en teddyberen

Toen Stef Blok vanochtend zijn gordijnen opentrok, trof hij een gigantische bloemenzee op zijn stoep aan. Nederland leeft massaal mee met de nieuwe minister van Veiligheid en Justitie. Blok is ontroerd: “Als minister van Wonen en Rijksdienst kreeg ik alleen maar reclamefolders!”

Op zijn schouw prijkt een gigantische teddybeer, met de tekst ‘Met innige deelneming’ op zijn pluchen buik genaaid. “Van onze premier”, glundert Blok. “Maar dit vind ik net zo mooi: een kaartje van een vrouw uit Maarssen die ik helemaal niet ken. ‘Mijn man en ik leven intens met u mee’. Prachtig toch? Dat doet wel wat met je op een moeilijk moment als dit.”

Ook van de oppositie heeft Blok hartverwarmende blijken van medeleven ontvangen. “Sybrand van Haersma Buma heeft me een motie van wantrouwen gestuurd met een alleraardigst berichtje. Mooi dat dat over partijgrenzen heen kan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk naar het gezicht van deze hardliner; zijn gezicht is in een lachende plooi gestreken, maar zijn ogen lachen niet; kenmerk van de ware psychopaat. We gaan nog mooie tijden beleven met V & J.