Erdogan eist schadevergoeding van Kuzu en Özturk wegens contractbreuk

'Turkse belangen in Nederland ernstig geschaad'

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan eist een schadevergoeding van Tunahan Kuzu en Selçuk Özturk. Volgens de Turkse leider heeft het gestuntel van beide Kamerleden de Turkse zaak in Nederland ‘op ernstige wijze beschadigd’.

“We hadden afgesproken dat DENK de Turkse belangen zou behartigen,” laat Erdogan weten. “Nu blijkt dat ze zich maandenlang hebben ingelaten met een antidiscriminatie-activist die de gekste dingen zegt over gelijke rechten. Wie wil er nou weer Zwarte Piet afschaffen? Achterhaalde tradities zijn er om gekoesterd te worden.”

Erdogan zegt te betreuren dat de zaak in de media is gekomen. Maar, zo zegt hij. “Als Kuzu en Özturk de media fatsoenlijk hadden opgerold was dit nooit gebeurd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

nee dat is geen ata tutk maar een van hem zelfs ata turk heeft hij verbannen naar de grafkelders en de mening van hem in de zee in gepleurt en ik eist een schade vergoeding van erdogan om dat hij allemaal de verkrachters ons land heeft in gestuurt en de eis is 3 miljart ik ben niet tevreden met 1 miljoen

Reageer
gravatar

Fethullah Gülen; is zo’n mond vol; voor intimi is hij gewoon kortweg “Feta” en het Recept van Tayyip Erdogan is in kookboeken te vinden, zoals “Mein Kampf” van AH en “Il Principe” van Macchiavelli.