YouTube: RTL Entertainment

Waarom mag Jamai eigenlijk niet meedoen aan het RTL-premiersdebat?

Zender laat eigen presentatoren in de kou staan

Er komt steeds meer kritiek op het premiersdebat dat eind februari bij RTL4 te zien is. Voor dat debat worden traditioneel de lijsttrekkers van de vier grootste partijen uitgenodigd. Veel presentatoren van de zender voelen zich gepasseerd.

Jamai Loman is een van de vaste RTL-gezichten die geen uitnodiging heeft ontvangen. Veel kijkers maken zich boos dat Jamai niet de kans krijgt om uit te leggen wat zijn plannen voor Nederland zijn ‘Hoe wil hij bijvoorbeeld het pensioenstelsel betaalbaar houden?’ vraagt Lisanne zich af. ‘En vindt hij onze klimaatdoelstellingen wel gezellig genoeg?’

Ook de wel uitgenodigde lijsttrekkers Mark Rutte, Geert Wilders, Alexander Pechtold en Martijn Krabbé vinden het jammer dat Jamai niet van de partij is. Zelf reageert de zanger sportief: “Het is jammer dat ik nu niet de kans krijg om te vertellen hoe enig ik de zorg vind, maar uiteindelijk heeft de kiezer op 12 maart het laatste woord.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoewel Jamai (volgens Goldman Sachs-bankier én voormalig EU leider Barroso) met zijn contact- lenssterkte van -5 ‘corto de vista’ is, is zijn IQ hoger dan van alle deelnemende lijsttrekkers bij elkaar. Sylvain Buma en John de Mol Sr. vonden het niet in het belang van de kijkcijfers om Jamai een cameo-optreden te laten verzorgen: Jamais Jamai.

Reageer