Obama stuurt midden in de nacht woedende tweets over hoop

‘LYING president divides society. UNFAIR!’

Kort na zijn aftreden als president van de Verenigde Staten heeft Barack Obama in een serie woedende nachtelijke tweets gepleit voor hoop en verandering.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

For the past 8 years President Obama has led the United States of America to a better position than it has ever been. He created thousands of job and gave affordable health care to millions of people. However, as many know, Obama is a banker at heart and therefore decided to leave with a reward of a few million dollars and work elsewhere. Where this elswhere is, is still undecided. As his settlement contains monthly payments for the next 12 months, Obama is first going to go on a holiday and have a good thing which place would interest him most.

gravatar

What’s up Doc? Now, look here, a more or less succesfull trial to smuther a registered brand name. Especially the last line is an eye-opener. Charles Groenhuysen to the rescue!

gravatar

Deze man heeft pas een visie. En een hands-on mentaliteit. Misschien in 2020 meedoen aan de presidentsverkiezingen? Ik zie het al voor me: Obama op een spreekgestoelte bij de Mexicaanse grens: “Mr. Putin, tear down this wall!”

Reageer
gravatar

Lang leve Obama! Wat een verschil met die gozerd die er nu zit. Die kan alleen maar twitteren = zenden en gaat niet in gesprek met mensen die anders of genuanceerder denken dan hij. Het met elkaar proberen goed te krijgen begint met te luisteren naar elkaar. Lang leve Obama!

Corrie van Hiernaast

Reageer
gravatar

Obama heeft meer twee fouten gemaakt in de afgelopen 8 jaar. Hij heeft Hilary aangesteld als minister en hij heeft haar gepushed tijdens haar laatste campagne. Had ie haar in de bak gestopt (waar ze hóórt!) dan was Bernie Sanders nu president. Obama heeft er dus voor gezorgd dat Trump nu kan raaskallen.

Reageer