Flickr: Arden

Salarissen bankiers twee uur lang niet verhoogd vanwege stroomstoring

‘Slachtoffers eisen compensatie'

Bankiers op de Zuidas eisen genoegdoening van netbeheerder Liander voor de stroomstoring van vandaag. Door de storing konden hun salarissen ruim twee uur niet worden verhoogd.

Alleen de ABN-AMRO werd niet getroffen door de storing. Topman Kees van Dijkhuizen: “Wij hebben een noodaggregaat voor dit soort incidenten. Zodra de stroom uitvalt, kunnen onze salarissen nog zeker 24 uur onafgebroken stijgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Postbus 555 heeft spontaan haar rekening opengesteld voor deze zwaar getroffen ZuidAs slachtoffers. De VVD heeft in een open brief de gehele Nederlandse bevolking opgeroepen iets bij te dragen om de gevolgen van deze natuurramp teniet te doen. Keer uw spaarvarkens om, leeg de oude sok onder uw matras en stuur uw zuurverdiende geld naar deze arme donders die per dag van het equivalent van uw schamele jaarsalaris + vakantiegeld moeten rondkomen.

gravatar

Wat je zegt Outsider,

Het is onmenselijk om deze hardwerkende mensen terstond aan de bedelstaf te helpen door rücksichtslos hun linkse hobby af te nemen. Het zou immers de situatie van veel andere betrokkenen en toeleveranciers danig kunnen schaden, en de ineenstorting van het politieke establishment tot gevolg hebben. Het land zou verworden tot een bananenrepubliek, ondanks al die miljoenen andersdenkenden.

gravatar

Ikke in West. Ook storing. Tijdens een nachtelijke game sessie. Save game kapot, kon ik opnieuw beginnen. En krijg ik vergoeding?
Laten we wel ff prioriteiten stellen…