Shutterstock

Shutterstock

De lekkerste banken om op uit te rusten na een hele dag in je bureaustoel zitten

De vakanties zijn afgelopen en je mag weer lekker aan de bak. Maar al dat zwoegen op een kantoortuin heeft zo zijn uitwerking en na acht uur lang zitten op je bureaustoel geven je nek- en rugspieren wel te voelen. Bij thuiskomst wil je dan vanzelfsprekend ook niets anders meer dan je lichaam zo min mogelijk belasten. Op welke bank kan je dan het beste gaan zitten om uit te rusten? Wij zochten het uit.

Hoekbank

Het voordeel van een hoekbank is, dat je er op allerlei manieren op kunt gaan liggen. En ook de beentjes kunnen omhoog. Als je geluk hebt loopt er zelfs zoveel bloed uit je benen, dat ze gaan slapen. Meer ontspannen kan niet, toch?

TV-fauteuil

De TV-fauteuil combineert twee verkwikkende activiteiten, voor zowel het lichaam als de geest. Terwijl je je geest verwent met vier achtereenvolgende afleveringen van Temptation Island, ondersteunen de zachte stoelkussens je vanuit alle kanten, zodat je eigen spieren geen enkele inspanning meer hoeven te leveren en totaal overbodig worden.

Slaapbank

De slaapbank is ideaal als je zo moe bent van het zitten in je bureaustoel, dat je eigenlijk geen spierkracht meer over hebt om ook nog ’s avonds vanaf de bank naar je bed te lopen. Op de slaapbank kan je zorgeloos in slaap vallen. Middag, avond en nacht vloeien hier geruisloos in elkaar over, en voor je het weet heb je je halve leven uitgezeten. Super relaxed!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *