Blue Monday: ook dit jaar duizenden stelletjes uit eten bij de Subway op het station

'Gewoon om te laten zien hoeveel ik om haar geef'

Ook dit jaar zit de Subway op het centraal station van Amsterdam overvol op Blue Monday. Al maanden terug reserveerden duizenden stelletjes een plekje in de broodjeszaak om samen nog snel even een half stokbrood met pastrami en warme sla op te schrokken voor de sprinter naar Duivendrecht vertrekt.

Jordy en Cassandra zijn een van die stelletjes die speciaal de redelijk hygiënische broodjeszaak met een aanvaardbaar personeelsbeleid opzochten op deze Blue Monday. “Dit doe ik ieder jaar, gewoon om te laten zien hoeveel ik om haar geef”, vertelt Jordy. “Na al die jaren denk ik nog steeds: er is niemand die zo mooi zwijgend voor zich uit kan staren als Cassandra.”

Overigens is niet iedereen blij met Blue Monday. Volgens critici is de dag alleen maar in het leven geroepen om de kas van de Subway op het station te spekken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik plan mijn goede voornemens altijd in schema’s van maximaal twee weken,

zo weet ik zeker dat ik niet voor onaangename verassingen kom te staan.

Reageer
gravatar

Waanideeën komen geregeld voor tijdens een psychotische periode. Fantasie en werkelijkheid zijn dan volledig met elkaar verweven. Bekende voorbeelden hiervan zijn schizofrenen die denken dat ze God, Jezus, Mr. Wiemersma of Napoleon zijn (identiteitswaan).