Medicijn tegen maandag ontwikkeld

Lunazepam bestrijdt levensmoeheid

Wetenschappers aan de universiteit van Cambridge hebben zondag een medicijn tegen maandag ontwikkeld. Sinds maandag afgelopen dinsdag in de DSM-5 als psychische aandoening werd aangemerkt, gingen medici op zoek naar een middel tegen de eerste werkdag van de week.

Mensen met maandag vertonen vaak wekelijkse symptomen als levensmoeheid en concentratiegebrek. Het nieuwe medicijn, Lunazepam, moet op zondagavond worden ingenomen en heeft een maandagremmende werking. Na inname hebben patiënten 48 uur het gevoel dat het dinsdag is.

Patiënten waren vandaag niet bereikbaar voor commentaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik begrijp het niet helemaal. Is het nou een middel tegen de eerste werkdag van de week of is het een middel tegen maandag?

Aangezien ik normaal op di t/m za werk, lijkt me dit voor mij nogal van belang namelijk.

Niet dat het een probleem hoeft te zijn. Als het met die pil 48 uur dinsdag is, dan past mijn gehele werkweek van 40 uur hier dus gemakkelijk in. Heb ik de rest vd week lekker vrij 🙂

Reageer
gravatar

De media staat vol met dit soort propaganda voor de medische maffia. Ze noemen het medicijnen maar het geneest niks. In werkelijkheid zijn het verslavende chemicalien die symptomen onderdrukken. Met bijwerkingen waarvoor weer andere pillen verkrijgbaar zijn. Het gaat om bedrijven met miljardenomzetten.

Duidelijk lijkt dat mensen die deze pillen nodig hebben hun leven niet goed op de rails hebben staan. Ze op een trein zetten schijnt niet leuk te zijn. Maar een goed-aangesloten printplaat in hun kop leidt wellicht wel tot meer productiviteit.

Reageer
gravatar

Nou dat is niet waar, hoor: het geneest de pijn in de portemonnee. En dat wetende moet je aandeeltjes kopen zodat die pijn in de jouwe ook overgaat: hoe simpel kan het zijn?
Maar wat robotica daar nu mee van doen heeft ontgaat me, eerlijk gezegd.

gravatar

Dus mensen die vertonen op maandag concentratie gebrek en levensmoe…Waarschijnlijk hebben deze zelfde mensen ook knallende koppijn, droge mond, en slap gevoel… Dus een kater! Wat een stom medicijn, haha

Reageer
gravatar

U haalt wat dagen door elkaar; die droge mond etc. is op een zondag, normaliter, en/of een zaterdag.
Ik weet niet hoe uw leefpatroon er uitziet, maar het geeft geen gezonde indruk als u dagen op zo’n manier verwart.

gravatar

Na 27 reacties is het duidelijk, dat de lezers graag de maandag overslaan, dus op zondagavond niet naar hun werk verlangen. Mijn conclusie is dus, dat alle lezers van De Speld gelukkig zijn getrouwd.

Reageer
gravatar

..en we kunnen daar nog aan toe voegen dat speld lezers kennelijk nog echte 9 to 5’ers zijn; 40 plus in leeftijd dus. En die pillen, tja..

Paulus, waarrr is je bot!

gravatar

De ZZPers zijn waarschijnlijk niet geïnteresseerd in dit bericht. Onterecht, vind ik, want als dit gat in de markt een gat in de werkweek vormt, kunnen zij hun kansen grijpen om dit op te vullen.

gravatar

Is er geen pil dat je het gevoel hebt dat het gelijk weer zaterdag is?

Reageer
gravatar

Hmm ik ben nog niet zo enthousiast, dinsdag is altijd een vrij drukke dag in mijn week. Leuk, maar vermoeiend. Twee van zulke dagen achter elkaar lijken mij slopend en daarmee funest voor mijn productiviteit de rest van de week. Kan ik niet een pil krijgen die mij op maandag laat denken dat het donderdag of vrijdag is, ik vind dat persoonlijk veel prettigere dagen, het idee dat het bijna weekend is doet mij altijd goed.

PS bij nader inzien is donderdag misschien beter, met een vrijdag zou ik dinsdags zo een kater hebben, lijkt me ook niet alles.

Reageer
gravatar

In het kader van Het Nieuwe Werken zie ik meer heil in een flexibele en vrije indeling van de week(end)dagen. Daar spaart medicijnen en stress. Bepaal zelf waar en wanneer je je eigen maandag wilt en wat je dan doet.

Reageer
gravatar

Kan ik dan ook kiezen voor alleen maar dinsdagen? Steeds opnieuw zon pil slikken. Bijvoorbeeld bij een weekje vakantie. Om steeds te denken.. ah lekker pas dinsdag

Reageer
gravatar

Lieve Marie, ik neem al jaren de prik-bluesolar&lunapam, véél beter voor mensen die nogal wisselende werktijden hebben zodat je er dagelijks én ook in de late uurtjes plezier van hebt, desnoods de hele nacht!! Vergeten is er niet bij; handig hoor!
Altijd dinsdag, mijn leven is een groot feest, ik heb het altijd zó naar mijn zin joh!! 🙂

Zelfs als de -toch niet veel voorkomende blue moon- over onze hoofdjes schijnt; je slaapt of werkt gewoon door.

Duurder? Jazeker maar je vangt er ook alle ongemakken die optreden tijdens het begin én aan het einde van de zomertijd mee op, echt, je merkt het nauwelijks, denkt een paar keer: goh, vroeg donker/vroeg licht vandaag, en klaar.

Het heeft volgens de bijsluiter die ik nog niet helemaal gelezen heb ook een positieve invloed op jet-lag, maar dat heb ik nog niet geprobeerd.

De bijwerkingen zijn vást niet gering hoor ik je denken, is ook zo; maar daar heb je ook weer medicijnen voor, verkrijgbaar als chip die onder de huid langzaam elke dag een dosis afgeeft.
Als dat niet goed gaat merk je het wel, let op uitvallende tanden, haren en psychoses; dat is echt een indicatie van ‘niet zo best allemaal…’

Dan moet je even langs de huisarts die een ander pilletje voor kan schrijven tegen de haperende dosering van de chip, om de 2 uur, dag en nacht, oraal innemen (luistert heel nauw, niet slordig mee doen!) tot de chip is uitgewerkt.
(max. 5 jaar, goed te doen dus).

Succes!! Ik hoor net weer Tuesday, tuesday, een gouwe ouwe van de pappies en de mammies voorbijkomen op mijn radio, en Ruby Monday van de Stones. Verfrissend anders en nieuw! Gewoon een gratis side-effect, leuk toch?

gravatar

Mijn dierbare vorst keizer Alex de Zesde,

Uwe Genadigheid weet beter dan ik, dat reeds in 2013 – vlak voor de wereldwijde instorting van de democratie – onze toenmalige regering het doorwerken tot en met het 67ste levensjaar verplicht heeft gesteld.

Ophouden met werken door welke oorzaak dan ook, sterven inbegrepen, vóór deze leeftijd werd niet langer getolereerd. Sterven op of direct na de 67ste verjaardag werd sterk aanbevolen. Dat laatste werd in 2014 sterk bevorderd door het opheffen van verzorgings- en bejaardenhuizen en het onbetaalbaar maken van andere vormen van bejaardenhulp.

gravatar

Jeudizepam is ook in ontwikkeling, voor mensen die woensdag al behoefte aan het weekend hebben, maar vrijdag nog wel ‘trekken’.

gravatar

Ik wil iedereen ernstig waarschuwen.

Als het aan Big Pharma en de Nieuwe Wereldorde zou liggen, slikken we elke dag een pil. Voor een groot deel van de vrouwelijke bevolking hebben ze dat overigens al bereikt en dat is meer dan schandalig.

Reageer
gravatar

Teun zeg eens,

Als die vrouwen voortaan dagelijks door jou D9 (= een miljard) maal met water verdunde, pardon gepotentieerde oestrogenen en een progestagenen zouden drinken, zou jij dan tevreden zijn, omdat jij de Big Pharma een hak denkt gezet te hebben?

Maar ik moet eerlijk zeggen, dat ik jouw anticonceptiedrankje als kraamverpleegster wel toejuich.

gravatar

Teun, je hebt gelijk. Die vrouwen die ALLES slikken (…) slikken vooral die passa’s winstgevende hormonencocktails om niet zwanger te worden na hun vleselijke behoeften gestilt te hebben via cöitussen, i.p.v abortussen. Abortici stellen nog steeds, dat abortussen danwel het aborteren van abortussen, ingrijpender zijn dan het slikken van 1 pil (x tig miljoen). Wat het slikvee echter vergeet danwel op de koop toeneemt, is dat de kwaliteit van cöitus eenzijdig afneemt, doordat elk decennium het formaat van het voor coïtus benodigde contra-geslachtsdeel afneemt door de in de voedselketen terechtkomende (nog werkzame) oestro-cocktailafvalstoffen via oppervlaktewater en riool. Zolang formaat er toe doet (zie: de tanende ijsberen) stel ik voor de miljarden liters verontreinigde urine.. te verwerken als chemisch afval 😉

gravatar

Prosciutto di pharma:

“Wat het slikvee echter vergeet danwel op de koop toeneemt, is dat de kwaliteit van cöitus eenzijdig afneemt, doordat elk decennium het formaat van het voor coïtus benodigde contra-geslachtsdeel afneemt door de in de voedselketen terechtkomende (nog werkzame) oestro-cocktailafvalstoffen via oppervlaktewater en riool.”

Wat een slap excuus.
Maak je niet druk, in de toekomst wordt dat allemaal gecompenseerd door de inbreng, import en ‘inburgering’ van negers.

“Zolang formaat er toe doet (zie: de tanende ijsberen) stel ik voor de miljarden liters verontreinigde urine.. te verwerken als chemisch afval”

VERONTREINIGD!? AFVAL!? Denkt u dat dit per ongeluk gaat of zo? Weet u überhaupt hoe lang hormonen werkzaam zijn en hoe ze over kunnen worden gedragen in relevante dosissen? Wij werken heel hard om overal die oestrogeen varianten in te stoppen hoor en dat allemaal met uw toekomst in het achterhoofd en wat krijgen we weer? Stank voor dank!

Binnenkort komt de vrouwelijke lust pil trouwens op de markt, kan je gewoon aan haar voeren als een smartie en daarna 4 uur lang de geilste vol pomp sessie beleven van je leven, en dat met slechts een pilletje wat bestaat uit makkelijk en ruim voorradige stoffen! Voor de prijs zal u het niet laten, en wij al helemaal niet!

gravatar

Een betere oplossing is om van maandag een rustdag te maken. De werkweek begint dan met dinsdag. Zaterdag wordt een werkdag.

Het mes snijdt van twee kanten.
Zaterdag wordt door velen beschouwd als prettigste dag van de week. Door mijn oplossing kan men de werkweek dus voortaan prettig afsluiten.

Reageer
gravatar

Helemaal mee eens. In Apelfoort hebben we deze gevaarlijke volksziekte bestreden door de maandag gewoon af te schaffen! Ons weekend duurt zoals Paulussen al wetenschappelijk onderbouwd aantoont terecht 3 dagen en de werkweek begint hier op dinsdag. Maandag heet bij ons dan ook ‘zontweedag’, Dat zal die maandag leren!!!

gravatar

Zit lunazepam in het basispakket of moet ik mij daarvoor bijverzekeren?

Reageer
gravatar

Aequaliter phobia kan ook worden tegengegaan door zondag avond 4 x contundi malleo fronte uit te voeren en een ruime dosering (1000 ml) vinum igne liquatum in te nemen. Hierdoor denkt de patiënt niet dat het dinsdag is maar denkt de patiënt pas dinsdag weer.

Reageer
gravatar

Doordat ik op zaterdagavond al Dimanzepam slik is het me helaas niet gelukt er gisterenavond aan te denken. Dáár zouden ze iets op moeten vinden!

Reageer