Beeldbewerking: Tom Scholten

Nieuwe profielfoto Anne leidt tot woedende reacties op Facebook

'Dit maakt me ziek'

De nieuwe profielfoto van Anne (23) is niet in goede aarde gevallen bij haar vriendinnen. Sinds de plaatsing eerder vandaag stromen de boze reacties binnen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voortaan meer bewegen en vezelrijk voedsel nuttigen. Maar in de tussentijd kun je ook maagzuur-remmers innemen. Rennies helpt snel.

gravatar

ik snap niet waar mensen zo geïrriteerd door zijn. Het is toch een mooie foto? Het kon beter als ze als profielfoto een foto van Emile Roemers had gedaan.

Reageer
gravatar

nee Bas, Emile en ik waren vroeger carnavalsmaatjes! Ik ging dan op de fiets vanuit Uppel met de ont bij Dussen zo naar Oss en daar maakten we Oss onveilig!

gravatar

Er is niets mis met de nieuwe profielfoto van Anne Heemskerk. De reacties van de afkeurende dames werden ingegeven door platvloerse jaloezie. Ik kom niet op Facebook, uit principe, maar ook omdat NSA en AIVD mij dat hebben afgeraden. Anne, beschouw deze reactie als een ‘like’. You can take that to the bank. Beantwoorden: 10 januari 2017 om 11.22

Reageer
gravatar

Please refrase the question. Nee ik heb geen down, ik ben ook niet gedownsyndromiseerd? Daar wordt men meestal mee geboren. In sommige gevallen treedt dit pas later aan de dag. Vraag uw arts of apotheker. OK zo, of verder nog vragen?