EenVandaag & Europees Parlement

PVV’er functioneert dankzij blondegeleidegeert

'Onze puppylisten kauwen meningen voor'

PVV-Europarlementariër Vicky Maeijer is sinds haar geboorte standpuntelijk beperkt. Dankzij haar blondegeleidegeert kan zij toch functioneren in het politieke leven.

“Een blondegeleidegeert helpt PVV-politici met alledaagse activiteiten als het kapotmaken van de elite of het wantrouwen van de rechterlijke macht,” vertelt Annet Verbaeij van Stichting Red een Populist. Trots wijst ze op het Twitteraccount van Vicky Maeijer, dat volledig bestaat uit retweets van Geert Wilders: “Kijk, deze mening is helemaal voorgekauwd door een van onze ‘puppylisten, zoals we de blondegeleidegeerten liefkozend noemen.” Zichtbaar geroerd kijkt Verbaeij naar het computerscherm: “Daar doe je het voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kunnen we ophouden aandacht te geven aan de PVV? Willen we meer of minder aandacht voor de PVV?

Kunnen we het ook niet beter over Emile Roemers hebben?

Reageer
gravatar

Ja dat kan wel, alleen zijn we over “Bolleke” zo snel uitgepraat. Met Geert blijf je lachten!

Maargoed, stichting Red een Populist kijkt niet naar politieke kleur neem ik aan. Dus als lijsttrekker van de partij met bespiegelingen als “Pleurop” aangaande transnationale samenwerking, maakt hij vast ook kans op hulp.

gravatar

Minder natuurlijk, maar dat gaat niet gebeuren. En op de Speld vind ik hem goed te pruimen. Zit nog steeds te grinniken hier 🙂

gravatar

Puppylisten houden niet van befteckelen, maar vallen liever al kwijlend aan op een grote bak met hondenbrokken van de Bonzo en/of die taaie vierkante rondjes met dat gat erin van Frolic. Niets nieuws onder de zon dus, maar wel leuk voor truttenlikkertje Vicky dat zij hier op De Speld een podium heeft gekregen. Een smetje op deze heugelijk dag is wel dat de grootste standpuntelijk beperkte volger deze aandacht bestempeld als “Not funny!” Vooralsnog lijken alle natte neuzen nog niet dezelfde kant op te ruiken; wellicht dat er voor 15 maart nog enkele asbakjes een eigen roedel zullen oprichten.

We gaan het zien.

Reageer
gravatar

Voorzitter; vindt u 81 partijen nog niet voldoende? Het wordt tijd voor een numerus fixus. Als je alle partijprogramma’s en intentieverklaringen nog moet doorlezen, ben je al te laat voor de verkiezingen. Nee, ik hou het gewoon op het partijprogramma van DENK; lekker simpel. Nederland als eerste land in West Europa waar de Sharia wordt ingevoerd en Kuzu of Öztürk als onderkoning van Z.K.H. Erdogan (alleen op Soennitisch Recep verkrijgbaar). Zoiets als Seyss Inquart in de periode van ’40-’45 toen Nederland even een Duitse provincie was.