Samen oud worden duurt Anne (17) en Tim (18) veel te lang

'Het duurt tantoelang voor je samen oud bent'

Anne en Tim uit Oegstgeest hadden niets lievers gewild dan samen oud worden. Maar het duurde ze uiteindelijk toch te lang. Anne: “Toen we iets kregen dacht ik echt: OMG ik wil met hem oud en grijs worden!”

Het dolverliefde koppel zag het helemaal voor zich: “Misschien zouden we ooit een Facebook-account delen, als we 63 zouden zijn ofzo”, vertellen ze. Maar de werkelijkheid bleek spijkerhard. “Het duurt tantoelang voor je samen oud bent”, constateert Tim.

“Ja man”, zegt Anne. “Je moet echt crazyveel jaren samen doorbrengen om oud te worden.” – “Ja, fuck die shit”, zegt Tim verdrietig. Na twee liefdevolle Tinderdates heeft het stel daarom samen besloten de relatie te beëindigen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Anne moet zich meer calculerend opstellen. Gewoon een vaste relatie met Tim aangaan zodat een maandelijks vast inkomen voor haar garant staat.

Voor haar pleziertjes kan ze een account aanmaken op Second Love.

Zo hou ik het ook met mijn man al een hele tijd uit.

Corrie.

Reageer
gravatar

Wat een leugenaars! Je ziet het er bij allebei aan alle kanten van af dat ze helemaal niet samen oud willen worden. Kan me het van ieder goed voorstellen! Bijna net zo lelijk als Corrie!

Reageer
gravatar

Beter denkt Anne hier nog een keer over na en bekijkt ze dit soort zaken pragmatisch. Ze kan maar beter aan die Tim vast blijven houden voordat ze oud en versleten is.

Reageer
gravatar

Niet om het een of ander, hoor, maar is het ze niet opgevallen dat ze na afloop van de 1e date al samen ouder waren geworden dan ze bij het begin van die 1e date waren? Wat mij betreft was het dus al mission accomplished bij die 1e, en is die 2e een overbodigje.

Reageer