YT - DENK TV

Kuzu: ‘Sylvana kreeg volop ruimte om op te komen voor Turken’

Politica mocht Erdogan-regime verdedigen wanneer ze maar wilde

Het is niet waar dat Sylvana Simons bij DENK onvoldoende ruimte kreeg om de belangen van vrouwen, homo’s en andere minderheden te behartigen. Dat zegt partijleider Tunahan Kuzu. Volgens hem kreeg Simons juist alle ruimte om op te komen voor Turken.

“Of je nu Turk, Marokkaan, Antilliaan, Surinamer of blanke Nederlander bent: iedereen is welkom bij DENK om de Turkse stem te laten horen”, aldus Kuzu. “Sylvana mocht het regime van Erdogan verdedigen wanneer ze maar wilde. Ik begrijp dus niet waar ze deze onzin vandaan haalt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daar zit wat in, Iemand. Als je ziet dat twee slimme zetelrovers al zo’n gigantische publiciteit krijgen na hun afscheiding van de PvdA en als een treitervlogger met een migrantenachtergrond in de Turkse enclave Poelenburg in Zaandam al zo’n succes boekt en bij zijn eerste de beste treiteroptreden als “Het Woord Van Het Jaar” 2016 al de Dikke Van Dale haalt. Dán moet je toch toegeven dat onze cultuur diepgaand en blijvend wordt verrijkt door de paar miljoen volgelingen van Erdogan die hier op advies van DENK -uitsluitend en alléén voor ons culturele welzijn- zijn neergestreken. Wat donder, Sylvana is een jobhopper, gewoon een slimme meid die op onze nabije Turkse toekomst is voorbereid!

gravatar

Het is natuurlijk wél een tegenslag voor Desi Bouterse, Sylvana had als kamerlid een steviuge basis kunnen leggen voor een miljardenclaim van deze Bouterse aan de BV Nederland, in verband met roof van hout en bauxiet uit deze voormalige kolonie. Dat had de cocaïnesmokkel van de familie Bouterse weer een eind op weg kunnen helpen. Desi’s oudste zoon zit nog steeds vast in de U.S.A., op grond van smokkel van een paar lullige tonnetjes cocaïne in illegaal gekapt bos. Maar Sylvana kan natuurlijk nog wel een partij beginnen voor onderdrukte werkloze Surinaamse en Antilliaanse uitkeringsafhankelijken die na 1975 nooit volledig onafhankelijk mochten worden.

Reageer
gravatar

Jammer…ik keek ontzettend uit naar de inbreng van Sylvana tegen Jan Roos, Geert Wilders en Martin Bosma tijdens de algemene beschouwingen 2017. Hoe slavernij slachtoffer-twintigste generatie en huidskleur
exploitant Simons op zijn Tara Singh Varma’s jij-bakkend omver geluld wordt.

Reageer
gravatar

Het is inderdaad jammer dat Sylvana zo vroeg DENK heeft verlaten.

Waar ik ontzettend naar uitkeek is de inbreng van Sylvana tegen onze toekomstige minister president meneer Wilders van de PVV.

Dat had ontzettend leuk kunnen zijn.

Corrie.

gravatar

Ik denk dat ze de plaats nog niet weet!!!!! Wij hebben een multy culturele cultuur in NL alleen niet voor de Nederlanders vind Silvana ik denk dat het “Denk” goed zal doen dat ze opstapt!

Reageer
gravatar

Ik denk dat DENK zojuist het enige intelligente deel dat ze hadden is verloren.

Of het wat wordt als partij is nog maar de vraag.
Maar ze kan beter op zichzelf staan dan met die stumpers.
Ze heeft heel wat in haar mars.

Jammer dat veel Nederlanders zo bekrompen denken met hun Zwarte Piet-oogkleppen.

gravatar

Erg bijzonder en raar artikel . Er worden quotes gebruikt die niet als zodanig door Kuzu zijn gezegd. Met zo een subjectieve schrijver kan je er altijd wel een ‘Turkse’ wending aan geven.

gravatar

Jawel Robber, onze cultuur is een multi-cultuur cultuur, Straks in de tweede kamer in ieder geval wel..

ps. Sjeetje: als het in de speld staat dan is het gezegd hoor! Ik weet niet waar jij je op baseert?

gravatar

Ach en ze had nog wel zo haar best gedaan om te integreren. Ze was zelfs al aan een studie Turks en inburgeren in Turkije begonnen. Wat ontzettend sneu nou weer!

Reageer
gravatar

Ja DENK vooral dóór! Als volgend jaar alle moslims in Nederland op DENK stemmen is het in één klap de grootste partij. Nederland heeft dan de primeur om als eerste Westers land een moslim als MP te hebben. Leuk, dan hebben we een binair bestuurssysteem: de zetel zit in Den Haag en het stuur in Ankara.