Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Smart-wekker drogeert je zodat je op tijd gaat slapen

'Ik wist niet dat ik zo’n smart-wekker in huis had ge-'

Het is een tot nu toe onopgemerkt succesverhaal: de smart-wekker van Hama helpt je via een drogeerfunctie op tijd in slaap te vallen, én op te staan.

De wekker pompt een mist de kamer in die bestaat uit een cocktail van melatonine en een geheim ingrediënt, zodat je op tijd in slaap valt (of ‘e-coma’, in de terminologie van Hama). Critici zijn dood.

De wekker is soms zó subtiel, dat sommige gebruikers niet eens weten dat ze hem in huis hebben. Smart-wekker-gebruiker Stefanie: “Ik wist niet dat ik zo’n smart-wekker in huis had ge-”, zegt ze, terwijl ze langzaam wegzakt in een e-coma.

“Ik moet morgen om zes uur op, dus dan is het fijn als je zo snel mogelijk in slaap valt. De smart-wekker helpt me daarbij. Het schakelt al je vitale lichaamsfuncties uit, superhandig!”, aldus Stefanie (1984-2016).


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *