Telepathisch begaafde man staart meisjes weg uit de kroeg

‘Als ik heel hard kijk, vindt er steevast een vertrek plaats’

“Het was me een poos geleden al opgevallen,” zegt Louis van Stokkum, vaste klant van Cafe De Gouden Kat opgetogen, “maar er is zonder twijfel sprake van een patroon. Luister.” Hij buigt samenzweerderig naar voren. “Als ik maar hard genoeg naar een meisje blijf kijken, vindt er pertinent een vertrek plaats.”

Louis bestelt nog een La Chouffe door met zijn wijsvinger boven het lege glas op de bar te cirkelen en vervolgt. “Dan ga ik zó zitten,” hij leunt zijn kin op zijn vuist en bevochtigt zijn lippen, “en hard kijken. Echt kíjken kijken, met zuiver intentionele gevoelens. Zó.” Louis schudt zijn schouders los en werpt een priemende blik op de borsten van het meisje naast hem.

“Ik heb dit allemaal even nageslagen op www.angel-wings.nl, en het heeft er alle schijn van dat ik zeer telepathisch begaafd ben.” Tot nu toe heeft hij puur met zijn blik alle meisjes in buurt nog weg weten te kijken.
“Alleen Rosa het barmeisje heeft een energetisch schild denk ik, want bij haar is het me nog nooit gelukt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meide laat ik ook met rust, maar meiden en vrouwen niet. Ik proef trouwens dat je vreselijk jaloers bent, omdat nooit iemand naar jou kijkt. Zou ik ook niet doen!

Met groet,
Louis

gravatar

Op Corrie zeker niet . Zet wel je zonnebril op, anders schrik je je toch blond. Man, man, man, wat een lelijkerd zeg.

Samir