Verbluffende beelden: man ontsnapt aan roedel nieuwe politieke partijen

Overlast politieke partijen groeiend probleem

Het is de sensatie van het moment: een filmpje waarin een doodsbange man wordt opgejaagd door een roedel nieuwe politieke partijen.

Op de verbluffende beelden zien we een man die op weg is naar de bakker. Als hij plots wordt aangetikt door VNL begint hij te rennen. In eerste instantie lijkt het een één-op-één gevecht, maar dan zien we dat VNL niet alleen is. Uit alle hoeken en gaten verschijnen nieuwe politieke partijen die zeggen naar de burger te willen luisteren. Het is het begin van een bloedstollende achtervolging.

Op een gegeven moment wordt de man klemgezet door Nieuwe Wegen en de Vrijzinnige Partij. Ook Forum voor de Democratie en GeenPeil naderen met rasse schreden. Net als je denkt dat de man vier keer naar hetzelfde anti-eliteverhaal moet luisteren, weet hij op miraculeuze wijze te ontsnappen.

De overlast door politieke partijen vormt een groeiend probleem. De nieuwe Partij Tegen Nieuwe Bewegingen heeft inmiddels gepleit voor een verbod.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alleen die vrijzinnige partij zou op mijn steun kunnen rekenen, al is er een andere nieuwe partij die het al 50 jaar volhoudt. Zelfs na het heengaan van van Mierlo weten ze zich nog als nieuw te profileren. En ik probeer ze er al 35 jaar van te overtuigen dat ze nu eindelijk met iets nieuws moeten komen.

Reageer
gravatar

De nieuwste loot van de “Open Dutch Elections” is “Niet DENKen, maar DOEN”. Het partijkader van deze salafistisch/wahabistische beweging bestaat uit teruggekeerde Syrië-gangsters en elders uitgewezen haatpredikers met een Nederlands paspoort. Verder is er morele en financiële support van ‘Hollandse KlikTurken’, landelijke Grijze Wolven-roedels. motorclub Hells Angels en tifosi van gemengd Turks/Nederlandse voetbalclubs als Galatasaray, Fenerbaçe en Besiktas. Men rekent op minimaal 43 zetels en mikt op de eerste Islamitische premier in West- en Midden-Europa

Reageer
gravatar

volgens de eerste peilingen van Maurice de Hond wordt zijn partij de grootste van Nederland. Hij verwacht 150 zetels voor zijn partij

gravatar

Zombies zijn het, allemaal. Alleen weten ze het zelf nog niet, behalve Ton Elias. Die was laatst een vermogen kwijt aan verbandspullen, want papier mache alleen voldeed niet.

Reageer
gravatar

Ik doe mee met uw PTNPP secretaris.
Kan ik nu al afsplitsen en subsidie aanvragen met mijn partij PTPTNPP ?

gravatar

Ja, als u minstens 2,5 miljoen ondertekende steunbetuigingen heeft verzameld en eenzelfde aantal euro’s heeft gestort op mijn persoonlijke rekening (behalve u zijn er nl. nog geen leden, dus dit is voor nu even de handigste route).

gravatar

Meneer Wilders toch! Een politiek proces tegen nieuwe partijen? Ik richt meteen een nieuwe politieke partij tegen politieke processen tegen nieuwe politieke partijen op: de NPPTPPTNPP