VARA

Jeroen Pauw zegt sorry voor ‘kenkerbitch’

Opmerking naar minister Hennis was niet kwetsend bedoeld

Jeroen Pauw heeft zijn excuses aangeboden aan minister Hennis van Defensie. Tijdens een gesprek in het programma Pauw sprak de presentator Hennis aan als ‘kenkerbitch’. Pauw zegt nu dat de opmerking niet kwetsend bedoeld was.

In het gesprek verweet Pauw dat minister Hennis de effecten van de bezuinigingen op Defensie onderschat heeft: “Maar met alle respect, u had toch van tevoren kunnen verwachten dat deze maatregelen gevolgen zou hebben, kenkerbitch?” De opmerking leidde meteen tot verontwaardiging op Twitter. Veel mensen vonden de kritiek van Pauw inhoudelijk onterecht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kenker, juist ja, het past in de trend. De spits van Ajax heet ineens Kesper Dolberg en bij Expedition Robinson (ja sorry, daar kijk ik naar) had die presentator het over ‘het pect van de vier’. Nou ja, zo ken die wel weer zeg!

Reageer
gravatar

Wat een onvolledige journalistiek weer! Pauw wijst altijd met een Trumphandje/-vingertje. Daarom siste Hennis met haar opgespoten lippen: u bent duidelijk een broer van Trump. Daar had zij wel een punt, maar ik ben benieuwd of haar schaamlippen ook gebotoxt zijn want daar wil Jeroen natuurlijk graag zijn vinger op leggen.

Reageer
gravatar

Jeroen had tenminste nog wel “No offense” of “nothing personal” kunnen toevoegen. Het meisje Henning was tevoren natuurlijk wél gebriefd door haar echtgenoot die aast op een nieuw contract van zijn bedrijf, met “Defensie”

gravatar

Nee, niet dik maar gewoon gebotoxed in de society-kliniek van dokter Schumacher. Als je geld hebt, MOET je gesignaleerd worden in de privékliniek van deze schoenmaker die zich niet bij zijn leest houdt. Deze ‘Schumi’ is zelf een echte “m’as-tu vu?” Zoek op in woordenboek F-N of Frans Duitsch

gravatar

Defentie is een apparaat? Wat voor een apparaat? In de keuken of in de slaapkamer? Of is het een samentrekking van Deafening Flatulentie?

gravatar

Demigrainerende defensieviteiten, stuitende toeters met tuiten, en twitteraarste tankschepen hebben stof af doen waaien, hinase hic anda thu!

Renny

gravatar

Maagzuurremmende tabletten, op één volgende coupletten flatuleren zonder te blazen.
Het blazen blijft met Renny bestaan, Miles Davis, ik wil er nog aan.

Benny