Bron Wikimedia - beeld en geluid - CC - BY

Hoe is het nu met: Jeroen Pauw

Vergeten tv-persoonlijkheid neemt veel tijd voor zichzelf

Menig vrouw wachtte in de jaren ‘90 met smart op haar dagelijkse smulmoment op de Nederlandse televisie. Jeroen Pauw presenteerde destijds het befaamde programma ‘RTL Nieuws’. Na RTL Nieuws konden de vrouwelijke kijkers in een liefdevolle roes hun bed betreden, op naar een avond vol dromen over hun betoverende nieuwslezer.

Nu, 20 jaar later, zochten wij hem op, en vroegen deze vergeten tv-persoonlijkheid naar de huidige stand van zaken in zijn leven.

“Sinds ik ben gestopt bij RTL, heb ik veel meer tijd voor mezelf. Ik wandel veel en doe aan pilates”, zegt hij terwijl hij een boerenkool-kiwi smoothie voor zichzelf maakt. “Daarnaast presenteer ik vijf avonden per week een talkshow bij NPO.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boerenkool en kiwi in een smoothie?! Wat een gruwel; het klinkt alsof arme Pauw dement aan het dementeren geslagen is. Gelukkig hoeven we die aftakeling niet live op tv te zien…

Reageer
gravatar

dat Jeroen Pauw naar de publieke omroep ging was toch duidelijk? Eerst sprak je van Nederland 1,2 en 3. Nu heb je NPO 1, 2 en 3. NPO staat ook voor Nederlandse Pauw Omroep!

Reageer