De Speld krijgt dagelijkse rubriek in PAUW

Pauw is een praatprogramma

Nieuwssite De Speld gaat een dagelijks bulletin maken voor het VARA-programma PAUW. PAUW-presentator Jeroen Pauw bevestigt dat De Speld elke dag een actuele rubriek zal verzorgen voor het praatprogramma van de VARA: ‘Het klopt dat deze journalistieke website een eigen rubriek zal krijgen binnen onze talkshow. Deze rubriek zal dagelijks terugkeren en zal gemaakt worden door De Speld, een nieuwssite.’

Hoofdredacteur van De Speld Jochem van den Berg (De Speld) beaamt de samenwerking: ‘Klopt.’ Voormalig tijdelijk ad interim-hoofdredacteur Roelof Smit (De Speld) wil desgevraagd de berichtgeving bevestigen: ‘Ok’. Ook stagiair Jaap van de Venis (De Speld) heeft de geruchten gehoord: ‘Ja.’

Voor De Speld, dat vanaf vanavond dagelijks een nieuwsbulletin gaat maken voor PAUW, is het de eerste keer dat er een dagelijkse rubriek gemaakt wordt voor een televisieprogramma. Het gaat om het VARA-programma PAUW. PAUW-eindredacteur Herman Meijer doet de eindredactie van het praatprogramma van de VARA en is blij met de nieuwe samenwerking met De Speld. De Speld is een nieuwssite. Pauw is een praatprogramma. De twee gaan samenwerken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mee eens!!!! Verschrikkelijk!!!
Pauw.. kom op man, ik snap dat, kijkend naar de huidige praatprogramma’s, je iets dergelijks moet hebben. Maar de Speld zuigt langs alle kanten!!!!

gravatar

Waarom krijgt een Pauw nu zoveel meer aandacht en zelfs een eigen tv-programma dan bijvoorbeeld een Kip? En waarom kiest de Speld zo expliciet partij?

Reageer
gravatar

Ik vind de herhaling van feiten in een artikel onnodig. Daarnaast vind ik het ook vaak overbodig om dezelfde feiten opnieuw te vermelden. Het zorgt vaak voor een nietszeggende toevoeging, die vaak helemaal niets nieuws zegt of toe voegt. Ten tweede is het ook helemaal niet nodig om feiten te herhalen, omdat dit nutteloos is.

Het leek mij goed om dit artikel te herhalen, gezien de relevantie met het artikel hierboven. Daarnaast heeft het ook betrekking tot dit artikel.

Reageer
gravatar

Inderdaad, Pauw is een práááááátprogramma. Het verbaast mij telkens weer dat er ook maar iemand naar luistert. Dit geldt en gold overigens ook voor Pauw en Wittemen, Knevel en Van den Brink, Barend en Van Dorp en De Wereld draait door. Niet doorheen te komen die programma’s.

Reageer
gravatar

Waarom krijgt Kaasman alleen samenwerking met Paul en niet met Pauw? Is kaas niet goed genoeg voor u?

Ik heb aangifte tegen u gedaan wegens discriminazi. Schaam u, kaashater.

gravatar

Heeft Herman Meijer nog wel tijd over voor zijn werk als hij de hele redactie doet?

gravatar

Dan heb je nauwelijks de tijd gekregen om te genieten van de “All-you-can-fuck-keten Unlimited Love” en moet je van De Speld weer over een artikel over Pauw en de Speld antwoorden.

Laat ons toch nog wat in de All-you-can-fuck-keten Unlimited Love rondhangen! Mag het misschien even?

Reageer
gravatar

Ik denk dat de Speld gewoon dagelijks nieuws, feitjes en weetjes wil publiceren, maar dat de redactie al die zinloze reacties eindelijk eens beu is!

gravatar

Betreft: sollicitatie.

Beste redactie,

Het is altijd al een droom van mij geweest om op TV te komen. Is het mogelijk dat ik als reactielid in uw rubriek bij Pauw mag aanschuiven?

Mijn specialiteit is mijn veelzijdigheid. Ik schrijf moeiteloos ieder type tekst, of het nu gaat om brieven, e-mails, websites, folders, persberichten of advertenties.
Ik werk snel, presteer goed onder druk en kan mijn tijd flexibel indelen.

PS: Roelof is een bekende vriend van mij. 😉

Corrie.

Reageer
gravatar

Good things come to those who wait apparently.

Wat ik verder nog wilde melden is dat ik Roelof ook ken. Hij raakt inderdaad niet uitgepraat over jou (Corrie). Maar ik weet niet of ik dat als vriendschappelijk zou moeten kenschetsen…

gravatar

Je weet toch Corrie, dat Roelof een Marokkaan is hè… Je weet toch…