Bron: RTL

RTL 4 zendt ‘Help, mijn man is op RTL 4’ uit

'Het enge is: het zijn kerels zoals jij en ik. Dit kan ook jou gebeuren.'

Vanaf januari 2017 laat RTL 4 de perikelen zien van mannen die op RTL 4 te zien zijn. Presentator/deelnemer John Williams begeleidt acht mannen die steeds dieper in de problemen komen te zitten vanwege hun medewerking aan een programma van RTL 4.

Volgens Williams staat de kijker heftige televisie te wachten: “We zien negen mannen met wie het eigenlijk heel goed gaat. Leuk gezin, mooi huis, goede baan. Maar vanaf het moment dat we ze komen helpen gaan ze stuk voor stuk voor de bijl. Het enge is: het zijn kerels zoals jij en ik. Dit kan ook jou gebeuren.”

Tekenend noemt Williams de metamorfose van deelnemer Toine (31): “Toen ik Toine leerde kennen zag ik een ontzettend vrolijke jongen die alles goed op een rijtje had. Twee wurgcontracten en een veel te dure verbouwing aan zijn garage verder, brak hij volledig. Nu is hij verslaafd, in de schulden, en deelnemer van nog drie RTL 4-hulpprogramma’s.”

Williams noemt het programma belangrijk en taboedoorbrekend: “Je hoort normaal niet zoveel van mensen die op RTL 4 te zien zijn, vanwege onze goed dichtgetimmerde contracten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De verbaal superieure Williams, die blanke mannen wegzet als losers is mij al jaren een doorn in het oog. Het zou racistisch zijn om te opperen dat fysieke superioriteit ook een rol zou spelen. Contractueel kan ik daar niets over zeggen.

Reageer