YouTube: Air Monkey & EBRD

‘De Markthal dreigt opnieuw te gebeuren in Tsjernobyl’

Rotterdammers trekken aan de bel.

Op 1 oktober 2014 gebeurde het in Rotterdam: de Markthal. Twee jaar later dreigt het weer te gebeuren, ditmaal in Tsjernobyl. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan het enorme bouwwerk op de plek waar dertig jaar geleden een kernreactor ontplofte. Rotterdammers trekken aan de bel.

Ari van de Vlist (46) maakt zich ernstige zorgen. “Je trekt alleen maar ramptoeristen aan met zo’n Markthal. Niemand koopt iets, dus voor kleine ondernemers creëer je een giftig klimaat. We hebben hier in Rotterdam met eigen ogen gezien wat de gevolgen van een Markthal kunnen zijn voor biologische slowjuicebars en worstverkopers. Laat dat Tsjernobyl in godsnaam bespaard blijven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het dreigt opnieuw te gebeuren: ik plaats een reactie, en boven mijn woorden komt te staan “Vette naam . november 30th, 2016”. Waar gaat dat heen met de Nederlandse language? Je zegt toch ook niet “De Markthal is juist hartstikke cool”?

Reageer
gravatar

Niets is het zelfde maar goed een overkapping is inderdaad geen markthal en in Tsjernobyl zijn m.i. geen biologische slowjuicebars en worstverkopers aan wezig wel slopers

gravatar

Er zijn nog een páár woningen aangeboden in de overkapping!

Vrij uitzicht naar beneden op de centrale.
Èn, altijd licht zonder stopkontakt!

Haeghestaete Onroerend Goed

Reageer