Man stelt kritische vragen over alles behalve de bullshit waar hij in gelooft

‘Dat is allang bewezen, word wakker’

Hij wil geen complotdenker genoemd worden. Marten de Boer (47) ergert zich groen en geel aan die typering. “Waar slaat die term op? Ik stel gewoon kritische vragen. Dat zouden jullie journalisten ook eens moeten doen.”

Waar anderen zonder meer aannemen dat ze bestaan, staat Marten kritisch tegenover planeten. “Die vind ik op z’n zachtst gezegd nogal merkwaardig. Ik zet ook vraagtekens bij de officiële lezingen over 9/11 en de moord op Fortuyn. En ik neem zeker niet klakkeloos aan dat chemtrails onschuldig zijn en dat vaccinaties kinderen beschermen tegen ziektes.”

Als we Marten enkele kritische vragen stellen over de theorie dat de Amerikaanse overheid achter 9/11 zit, zucht hij diep. “Dat is allang bewezen. Waarom dat eeuwige doorvragen terwijl de waarheid zo duidelijk is? Word wakker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het geloof in Zwarte Piet of, welk geloof dan ook, is afhankelijk van het standpunt van de waarnemer. Geloof is irrationeel.

De oplossing is het kiezen tussen twee pillen.
Een rode of een blauwe.

En als u daar niet in gelooft, is er nog maar één antwoord mogelijk.

Tweeënveertig.

Live long and prosper!

gravatar

De overwinning van Trump is tot stand gekomen door een lobby van de linkse pers in Nederland. Die wou na 8 jaar eindelijk weer eens ongeremd tekeer kunnen gaan tegen een wereldleider. Op Erdogan en Poetin ben je op een gegeven moment wel uitgekeken, vandaar.

Reageer
gravatar

Kijk zoaan Wiersma, zo kan je ook reageren.
Ik ben niet perfect zoals de gehele mensheid, aldoch prefereer ik mijn gedachtes zoals ik ook de uwe ten ogenschouw tot mij neem.

Mijn Nederlands is vanuit het boek iets veelomvattender.

Benny

gravatar

Met de kennis van nu, en het is een geweldige kennis die we nu hebben, dat is echt zo, met die kennis van nu weten we allemaal, echt allemaal, ik weet het heel zeker dat we het allemaal van binnen weten, weten we allemaal dat de mensen die het zouden kunnen weten zouden liegen, echt, ze liegen, als je het ze op de man af zou vragen: Weet jij er van? Ben jij er bij betrokken? Heb jij het gedaan? Heb jij het gedaan? Ze zouden dan liegen, dat weten we allemaal, dat weet ik heel zeker, net zo zeker als jullie nu aan je kont krabben.
Gelukkig zijn er veel mensen die dat begrijpen.

Reageer
gravatar

Planeten, dat is ook zo ontzettend bijzonder. Marten heeft gelijk, het is eigenlijk onmogelijk dat die bestaan, je kan het haast niet bedenken.
Als je er even over nadenkt, dat er gecondenseerde stukken materie ronddrijven in de recent bedachte snaarsoep die de zwarte materie vervangt, en dat dat dan allemaal rond de zon cirkelt, – een zon uit miljoenen zonnen, in duizenden melkwegstelsels -, en dat – die planeten – in banen rond één van die zonnen en met een regelmatige onregelmaat.
En dat die platte pannenkoek die we onze aarde noemen eigenlijk ook zo’n rond brok condensaat zou zijn.
Ongelooflijk toch?

En ook, dat er vogels vliegen op onze planeet, zo lichtzinnig, en hoe lichtzinnig die elk jaar van hut naar her vliegen, en weer terug, en er dan onderweg 30% opgevroten wordt, uithongert, of weggeblazen wordt en verzuipt in zee.
En dat er een zeventienjarig meisje bij de Albert Heijn achter de kassa zit met reebruine ogen.
Dat is allemaal niet te geloven.

Reageer