Journalist ontdekt achternamen van verdachten liquidatieproces

‘Dino S. heet eigenlijk Dino Segikniet’

Misdaadjournalist John van den Heuvel heeft de volledige namen van de verdachten van het Passageproces ontdekt. Hij onthulde vandaag dat de hoofdverdachten die bij het grote publiek bekend staan als kopstuk Dino S. en moordmakelaar Fred R. in werkelijkheid Dino Segikniet en Fred Raadjenooit heten.

Van den Heuvel deed maandenlang in het diepste geheim onderzoek naar de identiteit van de Passageproces-verdachten. “Het heeft het nodige speurwerk gekost, maar uiteindelijk ben ik ze op Facebook op het spoor gekomen. Ik heb stiekem al hun openbare berichten gevolgd en daardoor weten we nu onder meer dat Jesse R. in werkelijkheid Jesse Rottochop heet, en dat Ali A. als Ali Alsjehetraadtkrijgjeeensticker door het leven gaat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu heb ik net via de oude advocaat van Willem Holadijee, Bram Mocrovicz vernomen dat Evert Hengst samen met George van Kleffens nog behoorlijke bedragen tegoed hadden van Dirk-Jan Paarlemoer en Harry Menens. Willem Einderaad probeerde hier buiten te blijven, maar John Mierezoet en Sam Klapper wisten beter. Willem zat er tot hier in, in Stanley Holles weliswaar, maar toch.

Allen waren overigens lid van de VVD, en graag geziene gasten op diens congressen, waar Corrie Høkenkreuz de muzikale omlijsting verzorgde. In zijn kelder ligt nog het een en ander gestasht en op de rechtmatige eigenaar(s) te wachten, maar niet voordat de zaken wat bekoeld zijn. Høkenkreuz bevindt zich momenteel in de Penozapauze, en onderneemt tegenwoordig de gekste dingen daar in zijn cave, vooral in het bijzijn van kinderen voor kinderen.

Reageer
gravatar

Het is toch een ondoorzichtige wirwar van commerciële belangen in die RTL, Privé en Story-sfeer. Wat is (bijvoorbeeld) de rol van Evert Zandtegoeden hierin, beunt Albert Verlarix hierin ook nog bij om wat aanvulling van zijn minimum-inkomen te krijgen? Is Dirk-Jan Paarlemoer echt de nieuwe witwasser van Willem Holkader, ná het voortijdig einde van diens billenmaat Willem Eindstrijd? Peter R. (van: Rudolph, the rednosed reindeer) weet alles, maar houdt informatie voor zich, voor zijn nieuwe boek: “Appie Baantjer in problemen”

gravatar

O, nu snap ik die “lauwe zonnegodinnen” “Lau” en “Ra”. Juist. Welnu, we hadden al eens een goddelijke Lau. U weet wel, die palingboer (en dan in de spelling van Maurice de Hond).

gravatar

RRRazende-reporter, of eigenlijk alleen maar RRRazend-interessante-extra-initiaal?

Amerikanen zetten daar nog graag een nummertje bij.
Dat staat historisch, nee koninklijk, of zelfs pauselijk! Eigenlijk de laatste twee beiden een vorm van goddelijk. Ja-ja.