Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Erwin ligt in ludieke toestand in het ziekenhuis

Patiënt heeft last van koddige complicaties

Vier dagen geleden liep Erwin op hilarische wijze tegen een lantaarnpaal. Sindsdien ligt hij in ludieke toestand in het ziekenhuis.

Behandelend arts John Boogerd maakt het allemaal van dichtbij mee: “Hij heeft een harde klap gemaakt, de situatie is helaas nog steeds ludiek. Zojuist greep hij zijn huidige conditie nog aan om zijn vriendin op een buitengewoon guitige manier ten huwelijk te vragen. De ring werd binnengebracht door een schattige puppy met een roze strik. Ik had zijn vriendin gewaarschuwd, maar ze was toch helemaal van slag door de ernst van de geveinsde spontaniteit.”

Erwin is inmiddels overgeplaatst omdat zijn kamergenoot zelfmoord heeft gepleegd. Dokter Boogerd: “Een vervelende bijwerking, die we helaas vaker constateren. Hij mag niet bij anderen op de kamer liggen tot hij geen koddige complicaties meer heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

#Weird Guilders en aan “Zo Zit Dat”,

Wansmaak en missen zijn uitgedrukt in als jullie niet snappen dat de wereld groter is dan alleen denken binnen één hoofd.

Benny