‘Harry Potter en de Haha Jullie Kopen Dit Boek Toch Wel’ vliegt de boekwinkels uit

Foto op de kaft roept nostalgie op bij fans

Het is al even geleden dat er nog een Harry Potter-boek uit is gekomen, maar het achtste boek van de razend populaire reeks ‘Harry Potter en de Haha Jullie Kopen Dit Boek Toch Wel’ breekt weer de nodige records.

Harry Potter-fan van het eerste uur Sandra Dijk (24) was meteen enthousiast. “Er staat een foto van Harry Potter op de kaft, dan denk ik meteen al: Woeeeeeeh! Dit roept zoveel nostalgische gevoelens op. Ik heb de oorspronkelijke reeks ook verslonden, dus ook al bestaat dit boek bijna helemaal uit lege bladzijden, ik moet het gewoon lezen. En hij had een open einde, dus ik moet het volgende deel ook gewoon hebben.”

Sophie Voogt (25) Is iets kritischer. “Ik vond het vorige boek eerlijk gezegd beter, maar ik heb goede hoop dat het volgende boek Harry Potter en de Eens Kijken Hoe Lang We Dit Kunnen Volhouden weer ouderwets spannend wordt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *