Wikimedia Commons CC: Diti Torterat

Sceptische baasjes weigeren spuitje voor oude kat

'Dat veroorzaakt autisme'

Linda en Dirk uit Hendrik-Ido-Ambacht weigeren een spuitje voor hun doodzieke kat Snorri. De baasjes brachten het dier naar de dierenarts om te sterven, maar bedachten zich toen de dierenarts een injectienaald tevoorschijn haalde. Linda: “Iedereen weet toch dat dat autisme veroorzaakt?”

Linda put haar kennis uit de Facebook-pagina van haar buurvrouw, die geregeld fulmineert tegen injecties: “Ze heeft aan de Universiteit des Levens gestudeerd, dus respecteer ik haar expertise. Sowieso heb ik geleerd dat je altijd kritisch moet zijn. Niet klakkeloos aannemen dat de dierenarts het beste met je kat voorheeft. Weet jij veel wat voor rommel ze allemaal in die vaccins stoppen.”

Volgens Dirk is er sowieso geen probleem voor Snorri: “Als die spuitjes dan toch zo goed werken, zou het voor Snorri voldoende moeten zijn als alle andere baasjes hun kat in laten slapen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

#Outsider.
Autisme, het gevoel wat leeft op die ene plek.
Vandaar dat niet al jou berichten op de Speld geplaatst worden. Geloof me, bij mij is het net zo.

Conclusie: Het gaat over de dierenarts die autistisch is. Maar dat had je al begrepen.
Over taboe gesproken..

Benny

gravatar

Ik heb laatst mijn kat laten vaccineren, en nu praat hij niet meer tegen mij. Zit me gewoon aan te staren, en heel soms kan er een raar gemauw af, maar geen normaal gesprek meer met hem te voeren. Volgens mij is mijn kat ook tegen vaccinaties.

Reageer