Studio Speld

Studio Speld

Kat had geen idee dat je dat shirt nog vaker wil dragen

Natuurlijk is het vervelend als je kat ongegeneerd zijn nagels in je shirt zet, en jij daardoor een shirt met gaatjes hebt. Aan de andere kant: waarschijnlijk had je kat geen idee dat je dat shirt nog vaker wilde dragen.

“Over het algemeen hebben katten geen idee of jij van plan bent kleding vaker te dragen”, aldus dierenexpert Dirk Bolleveld. “Dit heeft onder andere te maken met het feit dat ze het concept van kleding niet begrijpen.” Bovendien melden ervaringsdeskundigen dat katten geen onderscheid maken tussen een wit shirt van de HEMA of een wit shirt van Daily Paper waar je 120 euro voor betaalt. “Dat siert ze dan wel weer”, sluit Bolleveld af.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *