Anthony Weiner zet per ongeluk foto van Clinton-emails in zijn onderbroek op Twitter

Staatsgeheimen lijken bedoeld voor meisje van 15

Opnieuw wordt de Amerikaanse politiek kort voor de verkiezingen opgeschrikt door een schandaal: Anthony Weiner heeft via Twitter per ongeluk een foto gedeeld waarop hij de e-mails van Hillary Clinton in zijn onderbroek heeft gestoken.

Rond Weiners penis is te lezen dat de Clinton-campagne grote sommen geld heeft aangenomen van Saoedi-Arabië terwijl uit het randje van zijn boxershort blijkt dat een campagnemedewerker van Clinton voorstelt om Bernie Sanders aan te vallen op zijn Joodse achtergrond. Uit de bijbehorende tekst blijkt dat de mail met staatsgeheimen eigenlijk bedoeld waren voor een meisje van 15.

De in ongenade gevallen Democraat heeft volledige openheid toegezegd voor het onderzoek naar het incident. Hij heeft de FBI al een foto van zijn erectie gestuurd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dom om die e-mails eerst uit te printen, al snap ik dat een PC lastiger in een onderbroek is te stoppen, wat echter weer niet geldt voor een tablet of smartphone.

Reageer