Beeldbewerking: Casper Steenbergen

BNN kloont inwisselbare presentatrice

Dolly Hilbrand blijft eeuwig aansluiten op de doelgroep

BNN heeft als eerste omroep ter wereld een inwisselbare presentatrice gekloond. Dolly Hilbrand komt genetisch 100 procent overeen met haar moedermateriaal Sophie. Door de kloon hoeft BNN niet op zoek naar twintig nieuwe Geraldines.

De actie is onderdeel van het nieuwe tv-programma ‘Je zal het maar kijken’. Presentator Valerio Zeno is blij met de kloon, die op den duur alle programma’s van Sophie Hilbrand moet overnemen: “We hebben de 41-jarige Sophie gekloond, dus Dolly zal altijd 41 blijven. Dat is belangrijk, want Sophie wordt op een gegeven moment te oud voor de BNN-doelgroep. Dat moment is eigenlijk twee jaar geleden, dus Dolly komt op een perfect moment.”

Zeno is blij verrast door de overeenkomsten tussen Dolly en Sophie: “Op haar eerste werkdag kwam ze meteen met het idee om een egodocument over botox te maken. Volgende week gaat ze zelfs op vakantie met Waldemar Torenstra. Beetje ongemakkelijk voor Sophie, maar als omroep zijn we er natuurlijk heel blij mee.”

Met het programma wil BNN een discussie aanwakkeren over de vraag waar BNN mee bezig is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zit dringend te wachten op een kloon van Ghislaine Plach en die moet dan voor straf iedere ochtend van 9.30 tot 11.30 verplicht haar mond houden! Denk niet dat het veel verschil maakt overigens.

Reageer
gravatar

Shhh……. Breng ze in huppeldepupsnaam niet op het idee om die god te klonen. Dan is de ellende helemaal niet meer te overzien.

gravatar

De BNN is hiermee niet de eerste. Als kloon van Prof. B. de Bouwer geef ik al jaren de lezingen op de TU Drachten het geen waar de professor te oud voor werd. Ook reageren op onzigge nieuws berichten zullen bij deze overworden genomen.

Hoogachtend,

(Kloon) Prof. B. de Bouwer

Reageer
gravatar

Nee-nee-nee Speld, de leeftijd van Dolly zal helaas niet hetzelfde blijven!
Even opzoeken wat ‘klonen’ ook alweer is!

Interessant wordt dat met een humanoide robot. Ook interessant voor een ‘discussie’, ook wel bekend als ‘proefballonnetje’ of ‘stunt’.

Dienst Feitencontrole

Reageer
gravatar

Er zijn plannen om Ard van der Steur en Klaas Dijkhoff ook te klonen, zo kan bij ongeacht elke verkiezingsuitslag de VVD-suprematie op Veiligheid en Justitie in tact blijven.

Reageer
gravatar

Nee, voorlopig alleen nog maar in standaard horror-uitvoering, de productie moest worden verplaatst van Binnenhof naar Nieuwspoort

gravatar

Omdat ze het klonen niet snappen: Dolly begint gewoon als poepmachine dat lijkt op een klein mensje, maar zal uiteindelijk toch veranderen in een ouwe heks – net als de donor!