Hans Wolters / YouTube.com

Koe Hermien gekloond

Ontsnapt dier kan nu worden gered én geslacht

Wetenschappers in Overijssel zijn erin geslaagd de ontsnapte koe Hermien te klonen. Daardoor kan het dier nu zowel worden gered als geslacht.

“Dit is een doorbraak”, zegt onderzoeksleider Ernst Barnhoorn. “Er zijn heel veel mensen die vinden dat Hermien gered moet worden, maar er zijn ook heel veel mensen die dat hypocriet vinden. Die discussie hoeven we nu niet meer te voeren.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het Door Brussel gesubsidieerde dier is met subsidie uit Brussel gekloond en de haas van het beest door diezelfde subsidianten helemaal opgevreten, om vervolgens het bonnetje in te dienen ter declaratie, terwijl wij Nederlanders op een dag als vandaag Pulsvis eten omdat wij dat gewoon zijn.

Reageer
gravatar

Het hoogste wat je kan bereiken met de Nederlander is dat hij zich ervan bewust wordt dat hij aan de verkeerde kant staat. Helaas kan het vervolg enkel zijn dat hij verder gaat op dezelfde weg, want hij heeft geen kans meer om aan de goede kant te komen. Hij is daar niet meer welkom. De hieruit voortkomende filosofie kan dus enkel zijn dood zijn die hij evenzeer projecteert op de ander in een wetenschappelijk bestel.

gravatar

Doe we Hermine in de doos van schrodinger, en er niet in gaan kijken, dan hoeft ze niet te worden gekloond.
Bespaart een hoop kosten

Reageer
gravatar

Moeilijk, er zit al een poes in die doos.

(Hoewel, je zou verwachten dat er inmiddels al zoveel quantumsprongen hebben plaatsgevonden dat de kans groot is dat het kattebeest inmiddels zal zijn gesneefd.)