Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Dit is het schoonheidsideaal van Henk Kamp in 12 landen

Dat schoonheid ook een kwestie van cultuur is, bewijzen deze foto’s van Henk Kamp. Wij stuurden een foto van Henk Kamp naar professionele photoshoppers om ze aan te passen aan het schoonheidsideaal van hun land. Hoe ziet de ideale Henk Kamp eruit in Trinidad & Tobago?

 

Albanie Verenigde Arabische Emiraten Trinidad & Tobago Sierra Leone Peru Oezbekistan Liechtenstein Laos Jemen japan IJsland Eritrea

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou lekker dan! Nu zit Ronald Plasterk weer in een hoekje te mokken omdat zijn schoonheidsideaal uit diezelfde landen hier weer terzijde is geschoven, terwijl die verenstekerij in Henk hier maar door blijft gaan.

Paradijsvogel Henk kan hierdoor de uitnodiging van de Toppers wel op z’n buik schrijven. Met name Joling, Froger en van de Boom zouden als lulletjes Lampenkatoen met leden ogen moeten aanzien hoe Henk de show zal stelen, en dát kan niet de bedoeling zijn!

Reageer
gravatar

Interessant, die overduidelijke verschillen per land. De mooiste vlag is die van Eritrea, vind ik, maar smaken verschillen. Jammer van het hoofd van Kamp.

Reageer
gravatar

Tja, als je ze een foto stuurt waar niemand iets mee kan, dan krijg je dus van dit soort schokkende resultaten. Als jullie een foto van Mark Rutte hadden gestuurd waren de resulterende foto’s heel anders geweest…

Reageer
gravatar

Over schokkend gesproken: jammer dat de provincie Groningen niet mee mocht doen. Ja, ik snap het wel, dat wordt door de VN niet als een land erkend, maar het zou toch mooi hebben gestaan, zo’n leeg vak.

gravatar

Nu je het zegt ja, die foto’s zijn géén kuppie-piest.
Er zijn verschillen, b.v. IJsland is een stuk ‘blanker’.
Wat vertelt ons dat onbewust?