YouTube: Kim Kardashian West

Kim Kardashian in één nacht door VIJF mannen beroofd: waar is haar zelfrespect?

'Realityster is slecht rolmodel'

Kim Kardashian heeft het weer voor elkaar. Ze werd vannacht in haar appartement in Parijs overvallen door maar liefst vijf gewapende mannen. Tegelijkertijd. Op sociale media vragen veel mensen zich af: heeft Kardashian dan geen greintje zelfrespect?

De Amerikaanse Shirley Richards (46) vindt de realityster een slecht rolmodel voor jonge meisjes. “Mijn dochters kijken tegen Kim op”, zegt ze. “Wat als zij zich straks ook door Jan en alleman laten beroven? Tegenwoordig moeten we het kennelijk maar normaal vinden dat vrouwen zulke kostbare bezittingen afstaan aan kerels die ze amper kennen.”

Shirleys man Robert (48) is het met zijn vrouw eens. “Walgelijk”, zegt hij. “Is er eigenlijk ook een video van?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bas Bêta, die link zit ‘m in de formulering, maar waarschijnlijk ben jij de enige die hem ook heeft gezien. Compliment.
En Corrie van Hiernaast: Merel is blijkbaar een “New Kid on the Block”, Wil jij haar inwijden in de hier gebruikelijke ironie of anders in de kunst van het “zandverstuiven in de Scheveningse duinen”. Ironisch: Mocht zij zo’n genereuze kont hebben als Kim K. zal zij Den Haag dagen in het donker kunnen zetten. Bij voorbaat dank

Reageer
gravatar

O ja, reacties worden zeker gefilterd… Just to make sure dat alle kortzichtige, trieste mensen dezelfde zielige visie op het leven delen als jullie. Tuurlijk! Heel benieuwd hoe jullie je voelen als je midden in de nacht overvallen wordt en je denkt je kinderen en geliefdes niet meer te kunnen zien. Gadverdamme wat zijn jullie in en in triest. Maar hè. Karma. Kijk maar eens hoe ver dit perspectief jullie gaat brengen in het leven. Ik ren in ieder geval schreeuwend weg van kortzichtige mensen als jullie. 😉

Reageer
gravatar

Ach Merula kalm toch; Kim zelve werd geen haar gekrenkt en iemand die constant met minimaal € 10.000.000,- aan goed zichtbaar gedragen juwelen op reis is, vráágt ook om misdaad (in dit geval) van onderbetaalde politieagenten. Traditioneel voor Afro-Amerikanen en hun blanke vrouwen is dat rijkdom pimp’end’ getoond wordt. Kijk maar naar Mr.T die met kilo’s gouden kettingen behangen, in het A-Team schitterde. Tenslotte mogen we ook niet uitsluiten dat het een verzekeringsfraude én een slimme publiciteitsstunt betreft. Die meiden van Kardashian laten zich niet voor één gat vangen.

gravatar

Prima reactie van je Merel. De zure reacties op Kim zijn typerend voor linkse gekkies.

Dat zijn kortzichtige, trieste mensen met een zielige visie op het leven.

Corrie.

gravatar

my daughters shall there me know well what for over have in pepper expensive water pumps of this rick-roll model to stand

gravatar

Die kont heeft Kim op speciaal verzoek (plastisch) van en voor haar man erop laten monteren. Die Rapper wilde alleen met haar trouwen als ze een originele negerkont zou laten aanmeten. Je hebt vrouwen die erg ver gaan om zich aan de smaak van hun man aan te passen. Veel Nederlandse vrouwen lopen nu met hoofddoeken.

gravatar

Één van de mannen had een indianentooi en was waarschijnlijk de leider van het geheel, want hij werd voortdurend door de andere vier aangesproken met Opperroofd.

Reageer