Youtube: K.N.V.B.

Videoscheidsrechter Van Boekel corrigeert Russische regering

Beelden pleiten rebellen niet vrij

Videoscheidsrechter Pol van Boekel heeft de Russische regering voor een fout behoed. De arbiter bestudeerde in zijn videowagen de radarbeelden van de crash van de MH17 en constateerde dat de pro-Russische rebellen door de beelden niet worden vrijgepleit.

“Ik dacht meteen ‘oei’ toen ik de beelden zag en ik werd daarin bevestigd toen ik ze nog eens bekeek”, zegt Van Boekel. “Toen heb ik meteen contact opgenomen met president Poetin en gezegd dat hij er naast zat.”

Poetin is blij met de interventie van Van Boekel: “De videoscheidsrechter heeft zijn nut bewezen. Als hij ons niet had gecorrigeerd, zouden wij ten onrechte hebben beweerd dat de rebellen onschuldig waren. Fijn dat we dit middel nu hebben om de internationale rechtsorde te bewaken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja klote is dat als je dr bij betrokken bent hè? Nou weet uw ook hoe het voelt bij de andere berichten hier over joden moslims ect…

Ik hoop alleen dat uw geen ideeen in uw hoofd haalt om net als in Parijs de redactie van een satire blad uit moord. Die terroristjes die vonden Charlie ook niet zo leuk als hij over ze schreef.

gravatar

Kijk wat sportief weer!
Maar dat waren we natuurlijk al gewend van Vampire Putain.

Ideetje om de videoscheidsrechter nog even naar de bombardementen op Aleppo te laten kijken?

Het leek net of het combinatie-team van de bonds-coaches Vampire Putain & Adolf Assad toch lichtelijk buitenspel vloog.

Reageer
gravatar

Hoezo? Ze hebben een prima verstandhouding.
Van Boekel is net nog op de thee uitgenodigd bij Putain!

En die persoonlijke interesse. Putain: “Pol man, eigenlijk moet je toch echt eens naar de kapper! Maar maak je geen zorgen, dat gaat vanzelf wel over”‘