OFFICIAL Aftermovie

Dit is dé OFFICIAL Aftermovie van de festivalzomer. Zo heb je hem pas 12 keer gezien! Beleef nog één keer alle beelden die je op zich al kende. Zien we jou volgend jaar weer terug bij onze aftermovie?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus niet alleen gevorderde senioren van > 60? Madame, mijn complimenten voor de semantische en syntaxische structurering van de laatste zin uit bovenstaande bijdrage: “Bij ons op de linedance club hebben we zelfs een vrouw van maar 32 jaar: Corrie”. Helaas heeft nog niemand dit trouvaille bemerkt. Niettemin proficiat en hartelijk bedankt

(0)^

In samenwerking met Consumentenbond

Groene energie uitgelegd in steenkolen-Engels

Het Zekergroen Energiecollectief van Consumentenbond en Natuur & Milieu levert 100 procent Nederlandse groene stroom. Samen overstappen naar een leverancier van het Zekergroen Energiecollectief maakt verschil.