Meeste gezeik over weer sinds het begin van de meningen

Vanaf vrijdag kans op mild gezeur

Deze maand sneuvelt het ene record na het andere, nog nooit waren er zoveel mensen die het ‘tyfuswarm’ of ‘fokking heet’ vinden. Het KNMI zegt dat er nog nooit zoveel gezeik over het weer was sinds het begin van de meningen.

Vanaf vrijdag gaat het gezeik weer afnemen met kans op mild gezeur over het herfstweer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ter adstructie: “Fucking” is een veelgebruikt Anglo/Amerikaans stopwoord c.q. kwalitatieve omschrijving c.q. normatieve kwalificatie en als zodanig vast onderdeel van het dagelijks Algemeen Beschaafd Amerikaans woordgebruik. Samen met OMG (Oh, my God) en WTF (what the fuck).

gravatar

Laat Ingrid en Henk gewoon op hun manier het milieu verpesten met een barbecuetje hier en een barbecuetje daar. Met elke keer een flinke rookontwikkeling en roetvorming in die Vinex-tuinen. Met voldoende vette dampen en rook, ontwikkelen zich vanzelf ozon en smog en voor je het weet heeft het ferm dóórbarbecuende proletariaat de rookgordijnen geschapen waarachter de begroting 2017 wordt voorbereid. Iedereen gaat er op vooruit, als men nu al boven een ton per jaar zit, zeggen Rutte en Deysselbloem..

gravatar

Het is inderdaad een feit dat de barbecues van Burak en Nesrine in de stadsparken een stuk minder roken dan die van Henk en Ingrid in de achtertuin.

gravatar

Zeg Splinter, hoe krijgen Burak en Nesrine dat in Allah’s Naam voor elkaar? Gebruiken ze geen fossiele brandstoffen meer, maar alleen staafjes wierook, uitgerookte Yezidi’s of methaangas? Ik kan alleen mijn buren Abdulaziz en Yasmina vragen, maar die roken principieel niet.

gravatar

Heet? Als dat zou kunnen; ik lust er wel pap van,

Neem nou eens dat leuke meisje op de foto. Het kind een speelkwartiertje lang heerlijk snuiten in het schuimbad, om vervolgens weer fris en fruitig te komen om d’r lekker stevig af te drogen.

Reageer
gravatar

Roll me over, in the clover, roll me over and do it again. Zo’n rol-model? Of gewoon een “rol”model om ouderwets lekker mee te rollebollen “in the hay” ? Verklaar je nader.