Bron: SBS6

SBS6 ‘nog niet klaar’ voor programma zonder Nick of Simon

Zender heeft meer tijd nodig voor cultuuromslag

Het duurt zeker nog vijf jaar voor SBS6 in staat is om een programma te bedenken zonder Nick of Simon. Daarvoor waarschuwt directeur content Remco van Leen. Hij constateert dat de cultuuromslag bij de zender meer tijd nodig heeft dan gedacht.

“Toen ik hier vorige maand binnenkwam, dacht ik dat het sneller kon”, vertelt Van Leen openhartig. “Maar ik heb gemerkt hoe enthousiast men hier nog steeds reageert op ‘Zullen we een spelletje doen?’, ‘Lekker Nederlands’ en ‘The Next Boy/Girl Band’. Dat krijg je er niet zomaar uit. De organisatie is er gewoon nog niet klaar voor.”

SBS6 komt binnenkort met programma over taarten, met een ‘verrassende rol’ voor Simon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In eventueel toekomstige gevallen van SBS-ige oververzadiging is er altijd nog de mogelijkheid om te switchen naar Nimon en Sick, daar kan men dan nog járen mee vooruit.

gravatar

Nou nou nou mannen; die jongen van Julius doet toch zijn best om in deze komkommertijd nog een boeiend onderwerp op de markt te gooien. Hij moet ook een boterham verdienen; es kann ja nicht immer Kaviar sein. De Paralympics komen volgende week nog aan bod, tegelijk met het 50-jarig jubileum van de Jostiband.