Bron: Pixabay

Too soon: deze vrouw is heel gelukkig

Werkgever, huisarts en echtgenoot vinden uitspraak ‘ongepast’

Marja Verhoef (48) uit Bennebroek heeft een stortvloed aan kritiek over zich heen gekregen nadat zij op sociale media had verklaard ‘heel gelukkig te zijn’. “Too soon”, oordeelden veel mensen.

“Normaal gesproken zou ik blij voor je zijn, maar dit is echt te vroeg. Ik geloof niet dat je de juiste verwachtingen hebt van je functioneringsgesprek volgende week”, schreef Marja’s werkgever Simon van Gent onder het bericht.

Ook huisarts Griet Verbeek vond het bericht ongepast: “Dit kan echt niet, Marja. Ik heb je bloedtest namelijk nog eens bekeken. Niet meteen in paniek raken hoor, maar misschien kun je beter even gaan zitten. Ik kom eraan.”

Marja’s man Fred noemde de timing van het bericht ongelukkig: “Ik ga er morgen met je zus vandoor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van drieën één: óf Marja lijdt aan MPS en haar alter ego heet Too Soon (een bekende naam in Thaise bordelen), óf Marja gaat gebukt onder premature orgasmes (she simply comes: Too Soon). Of Marja heeft last van beiden en ligt/staat nu onder continue observatie van AIVD en FIOD. De tweede mogelijkheid maakt haar uitermate gewild bij bepaalde typen vreemdgangers die gewend zijn dubbel te parkeren bij Huizen met een Bedenkelijke Reputatie. Dat Fred er met Marja’s zus Anita vandoor gaat ligt voor de hand, Anita is meer van de slowfood approach.

Reageer
gravatar

Met Marja Verhoef’s ‘happy gevoel’ kan ik mij wel identificeren. Vooral met De Speld voel ik mij heel gelukkig.

Het is toch fantastisch dat je je kijk op de wereld kunt delen met zoveel vrienden.

De Speld is een toppie-site en de forumleden zijn kanjers. Van de 156 likes die ik eens een keer op een reactie van mij heb gekregen word ik nog steeds warm. Jullie zijn de jackpot voor mij.

Als dank heb ik onderstaand liedje voor jullie geselecteerd.

https://youtu.be/JUVtKdKlSeU

Corrie xxx

Reageer