RTL Nieuws / YT

Nederlanders meest ongelukkige volk ter wereld

Dat blijkt uit peiling onder Amsterdammers

Nederlanders zijn het meest ongelukkige volk ter wereld. Dat blijkt uit een peiling die vanochtend is afgenomen onder tienduizend Amsterdammers.

Nederlanders geven aan zich miserabel, kut, fucking kut en ellendig te voelen. Bij het vorige onderzoek zeiden Nederlanders nog tevreden te zijn met hun partner, baan en gezondheid.

“We weten nog niet precies waar deze plotselinge daling vandaan komt”, vertelt onderzoeker Ruud Paneer. “De lente is nog niet heel zonnig, misschien is dat het? Eindexamens? Nee, we tasten nog in het duister.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het viel me laatst op dat jongelui in rood-witte hemden massaal over graspollen gestruikeld waren en patsboem met hun gezicht tegen de grond lagen!

Was dat grasveld dan niet mooi glad gemaakt?
Stond er geen hekje omheen?

Hadden ze misschien rare dingen geslikt, gespoten of gedronken?

Die jeugd van tegenwoordig!

Reageer
gravatar

Sinds wanneer zijn uitsluitend Amsterdammers representatief voor de ” ongelukkige Nederlanders” ? Ik heb die linkse 020bananenrepubliek qq reservaat Zuid al 10 jaar geleden g
verlaten en ben (weer) uiterst gelukkig

Reageer
gravatar

Corrie toch! Wat bezielt je om zulke lelijke praat uit te slaan? Wij staan in Den Haag toch positief in het leven! Tenminste ten minste een heel halfuur per jaar, als Máxima op het bordes staat.