Wilders: ‘Soms mis ik wel een coalitiepartner’

PVV-leider vermaakt zich uitstekend met de kiezer

Geert Wilders is gelukkig in de oppositie, maar soms mist hij wel eens coalitiepartner. Dat vertelde de PVV-leider in een openhartig interview.

“Het loopt zoals het loopt. Maar soms heb je momenten dat je denkt: het zou wel fijn zijn om even te kunnen sparren met iemand die iets anders vind dan ik. Als ik bijvoorbeeld ‘s ochtends alleen in mijn kantoor zit en mijn verkiezings-A4’tje lees, dan ben ik best jaloers op Rutte en Asscher die samen een miljoenennota aan het schrijven zijn.”

Wilders is al sinds 2004 zonder coalitiepartner. In 2010 rommelde hij nog wel wat aan met CDA en VVD. “Maar ik vond dat zij te snel gingen”, zegt hij over die flirt. “Ze wilden direct allemaal maatregelen nemen en beleid maken. Dat werd mij te serieus.”

Of het er ooit nog van komt, durft Wilders niet te zeggen: “Misschien komt er nog een partij die het met me aandurft, misschien ook niet. Ach, ik vermaak me uitstekend met de kiezer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

waarom moet het altijd over Wilders gaan? Is iedereen Roemer vergeten? Hij is de reïncarnatie van Marijnissen! Wat heel bijzonder is, want die leeft ook nog!

Reageer
gravatar

Ik heb vernomen dat hij seances houdt om dit probleem, met zijn lichtend voorbeeld Adolf H te bespreken.
Die adviseert hem steeds opnieuw om naar Frankrijk te verhuizen en het gat van Blonde Marietje te likken.

Reageer
gravatar

Ik ken Wilders alleen van horen zeggen, dat wil zeggen van mensen die toegeven het niet te weten. Ze noemen trouwens nooit zijn naam. Aan de hand van zijn tegenstanders en de kwaliteit van hen die menen hier ver boven te staan, moet ik concluderen dat hij een groot man is.

Reageer
gravatar

Ik gun Geert een drie uur durende Zomergasten aflevering zodat hij vriendjes kan worden met partners die anders ook maar aan de zijlijn blijven staan kijken.

Reageer
gravatar

Opzouten Rennie. Haatzaaier en onruststokers zijn niet welkom op de site.

Dit is een meneer-Wilders-van-de-PVV-vriendelijke forumsite.

Daar heb ik jaren aan gewerkt.

Corrie.

gravatar

Niks nieuws eigenlijk. Gewoon weer koekjes van eigen deeg. Wel een glansrol voor André van Duin, die zijn alter ego meneer Wijdbeens eer aandeed.

gravatar

Kijk maar uit, heb van Dick Schoof gehoord dat Heel Holland Bakt een thema is in de Russische verkiezingen (geintje),

Toedels weer

gravatar

nee, dat zal hij bij Oprah Winfrey zeggen. Volgens Oprah zal die in het interview uit de kast komen met nog meer nieuws!