Fleur je woonkamer op met een bank met deskundigen

Zo geef je een inhoudelijke touch aan oppervlakkige gesprekken

Het is dé woontrend van aankomende herfst: een bank met praatgrage deskundigen die verstand hebben van van alles en nog wat. Het maakt je kamer een stuk interessanter en het geeft ook nog eens de illusie van diepgang.

Anne-Sophie (32) heeft sinds kort een pastelkleurige hoekbank met een misdaadverslaggever, een trendwatcher en een royalty-expert in haar woonkamer staan. “Ik krijg er veel complimentjes over. Als ik en mijn vriendinnen tijdens het eten een discussie hebben over de kleertjes van Xess Xava, kunnen we ons altijd meteen even wenden tot Daphne Deckers of Fiona Hering. Supergezellig.”

Volgens deskundigen is de bank met deskundigen ideaal voor mensen die een inhoudelijke touch willen geven aan hun oppervlakkige gesprekken. Binnenhuisarchitect Karin du Chatinier zit heerlijk achterover in een zalmroze twijfelaar: “De bank met deskundigen kun je heerlijk naar eigen smaak inrichten. Sommige mensen nemen een enorme bank waarin allemaal BN’ers lekker kunnen loungen, maar als je niet zoveel ruimte hebt kun je ook kiezen voor een comfortabele fauteuil met alleen Peter R. de Vries erin.”

De mogelijkheden zijn eindeloos, vertelt Karin, terwijl ze haar schoenen uittrapt en met een kop thee onder een warm dekentje kruipt: “Als je liever een frisse look hebt dan zet je een minimalistisch deskje in de hoek, met een schattige social media-watcher erachter waar nog nooit iemand van gehoord heeft. Trouwens, als je wil dat ik wegga, moet je het zeggen hoor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gisteren had ik de complete spelersbank van de Trekvogels inclusief reservespelers en materiaalmannen. Voor volgende week heb ik Halina Reijn besteld.

Reageer
gravatar

En toen was er in eens eens Man die zijn glazen muil in de vorm van Corrie van hiernaast had gevonden.
Een zeer breekbare muil.

De muil werd gevolgd door Corrie v. H. die d’r bek opentrok om “behalve zand in d’r ogen” van alles om te laten weten(spuien) zodat ze geen prik ogen kreeg. Een mens dus wat zei wat ze dacht zonder na te denken.

Een mens dat egocentrisch tekeer gaat.

\\\\\\\\\\\\\\\Benny//////////// doof///////.

Reageer
gravatar

Beetje onzin een bank met poppen van deskundigen, lijkt me duur ook.

Ik hou me bij foto’s achter de bank van mannen die ik bewonder. Zo heb ik er een levensgrote foto van meneer Wilders van de PVV. En een foto waar ik samen meneer Wilders van de PVV op sta.

Zit er over te denken om er een fotobehang voor in de slaapkamer van te laten maken. Het schijnt dat het bij de Aldi kan.

Jammer dat L. de Behanger niet meer actief op het forum is. Wanneer je hem een bepaalde dienst verleende was het gratis. 😉

Corrie.

Reageer