Depressief voormalig kindsterretje springt van Petteflet

Sporen van hasselbramen en Xanax in lichaam aangetroffen

Aan het tragische leven van Pluk (53) is voortijdig een eind gekomen. Gisteren sprong het voormalig kindsterretje van de Petteflet. In z’n lichaam zijn sporen van hasselbramen en Xanax gevonden.

Pluk verwierf bekendheid met zijn redding van de Krullevaar uit het vogelmuseum van meneer Plomp. Daarna ging het snel bergafwaarts. Zijn mede-flatbewoner Aagje: “Hij kon de druk van het succes totaal niet aan. Waar hij vroeger graag met de Stampertjes speelde, ergerde hij zich nu groen en geel. Elke dag stond hij wel met een bezem op de vloer te slaan. Of het wat zachter kon. Terwijl hij zelf soms tot midden in de nacht naar Slayer luisterde, duidelijk onder invloed.”

Hoogleraar Gijs Dekker is geschokt, maar niet verbaasd: “Je ziet vaker dat kindsterren ontsporen. Denk aan Michael Jackson, Macaulay Culkin (Home Alone red.) en Peter R. de Vries. Uit onderzoek blijkt dat roem in de kinderjaren enorm slecht is voor de geestelijke ontwikkeling van het individu. Een kind hoort te spelen en niet rond te rijden in een rode kraanwagen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat zou het goed voor het milieu zijn als ook Corrie van Hiernaast aan annorexia zou leiden. Je gunt het niemand, maar in dit geval is het toch anders.

gravatar

Inderdaad, een misser. Helemaal niet leuk.
En gewoon erg dom. Meer kan ik van dit Speld bericht ook niet maken. Misschien moet de schrijver ervan eerst zelf ervaren hoe het is om een dierbare op deze wijze te verliezen. Maar dat wens ik niemand toe.

gravatar

Het zou de Speld sieren wanneer het alleen maar satirische artikels plaatst dat niemand enige aanstoot geeft. Moet kunnen.

gravatar

En dan nóg een omissie: Herman Brood’s vrije val van de 40 meter hoge duikplank van Hilton Amsterdam, nauwelijks een paar jaar geleden. Oók een voormalig kindsterretje (Wild Romance), maar je hoort er niemand meer over in De Speld, terwijl er nog dagelijks door miljoenen wordt gebeden: “Geef ons heden ons daag’lijks Brood”

gravatar

Nee, die flats zijn met ‘natuurlijke’ middelen ontvolkt. Na een ongeplande Lycra-uitstoot bij deze Dupont-vestiging zijn alle inwoners via het z.g. “Tsjernobyl” rampenplan naar veilige gebieden te Moerdijk en Dordrecht gedeporteerd.

gravatar

Bedankt Pluk! Voor de prachtige films en televisieseries waarmee jij mijn jeugd bijzonder maakte. Je was mijn held toen je in deel 44 van ‘Met de buik tegen de muur” opkwam voor ‘de driftertjes’ en ze bed, bad en brood aanbood. Je onvergetelijke rol als ‘De Joker van Hiernaast’ is voor mij al die jaren een lichtend voorbeeld geweest en heeft met name bepaald hoe ik tot aan de dag van vandaag in het leven sta. Mijn dank is groot Pluk, God hebbe je ziel.

Reageer
gravatar

Weet iemand hoe het met Dikkertje Dap gaat? Neem aan dat die ondertussen wel ontslagen is in Artis, omdat je giraffen niet een klontje dient te geven en van hun nek moet afglijden

Reageer
gravatar

Vergeefse moeite. Laatste bronnen melden dat hij naar Amerika zou zijn.

Of dat Noord-, Zuid-Amerika of het Limburgse America is, wordt niet vermeld. Dat bemoeilijkt het zoeken wel enigszins.

gravatar

Mn dochtertje (5 jaar oud) had ik het boek Pluk valt Tepletterflat net wekenlang voorgelezen. Ze is er verdrietig en dacht dat de titel satirisch bedoeld was…..

Reageer
gravatar

Wie goed naar de foto kijkt, ziet dat de gealarmeerde brandweer met volstrekt verouderd materieel was uitgerukt; de ladder reikte nauwelijks tot de eerste etage. Toegesnelde psychotherapeuten en maatschappelijk werkers beschikten niet over een reservesleutel en moesten tandenknarsend toezien hoe hun gemeenschappelijke bron van inkomsten op het betonnen wegdek terechtkwam. Voor hen is Bureau Slachtofferhulp ingeschakeld. Bureau Jeugdzorg heeft -traditioneel te laat- haar leedwezen geuit. Dit voorval heeft geleid tot Groen Links-vragen in de Tweede Kamer, premier Rutte heeft staatssecretaris Martin van Rijn inmiddels op non-actief gesteld.

Reageer
gravatar

Ik mag van ganser harte hopen dat de hoofdredacteur van de speld zelf ooit eens komt te staan aan de rand van het leven. Dan zal ie begrijpen dat dit niet lollig was en waarschijnlijk direct springen.

Reageer
gravatar

Deze bepaalde arts schrijft u één medicijn voor wanneer dat op uw klacht moet zijn afgestemd. Apothekers zoals https://onlineapotheek.io/ lijken echter minder voorzichtig te zijn, en geven patiënten daarom vaak een ander merk medicijn mee. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de patiënt, omdat deze anders kan reageren op dit gekozen type medicatie.

Reageer