Beeld: YT / Forum voor Democratie

Baudet deelt alvast limonade met cyanide uit aan partijleden ‘voor het geval dat Forumland mislukt’

Thierry Baudet wil Forum uitbouwen tot een parallelle samenleving met een eigen munteenheid, onderwijssysteem en datingapp. Om de eigen gemeenschap op alle eventualiteiten voor te bereiden heeft Baudet aan alle leden alvast cyanide uitgedeeld.

“Wij bouwen aan een betere wereld. Mensen die niet bij Forumland horen zullen dat niet snappen, en daarom zullen ze ons haten”, zegt Thierry Baudet in een vlugschrift dat alle leden van Forum uit hun hoofd moeten leren. “Mensen zullen vertellen dat ik jullie dwing jullie loon op een partijrekening te laten overmaken. Mensen zullen vertellen dat vrouwelijke partijleden op elk moment seksueel beschikbaar moeten zijn voor Freek Jansen en voor mij. Mensen zullen beweren dat wij leden die uit de partij zullen treden vasthouden op onze compound. Daar is natuurlijk niets van waar, maar dat is wel waarom wij willen dat jullie in het uiterste geval bereid zijn tot het ultieme offer. Daarom krijgen jullie allemaal een cyanidepil: in het geval dat Forumland ten onder gaat moeten jullie die in een kan limonade gooien en die vervolgens met het hele gezin opdrinken. Ik heb gesproken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eigenlijk zitten wij niet zo op die forummensen te wachten. Zijn ze echt niet in te passen in de mainstream-samenleving ?
En laten ze hun cyanide meteen meenemen, die hoeven we niet.

Reageer
gravatar

Als Thierry dat maar niet op de grond van Nederland doet. Daar zwaai ik als Grote Broer de scepter. Onder Grote Zus Ursula dan. Thierry is gezakt voor de gehoorzaamheidstest.

Reageer
gravatar

Thierry Baudet de nieuwe Jim Jones van Peoples Temple!
De Amerikaanse sekteleider Jones nam op 8 november 1978 in Jonestown (Guyana) 909 volgelingen mee de dood in bij een massale zelfdoding d.m.v. limonade met cyanide.

gravatar

Wel weer goed voor het milieu. Mensen zijn vervuilers. Daar moet je er niet teveel van hebben. Behalve als ze hier niks te zoeken hebben.