Bron DWDD

Rutte: ‘Dit keer krijgt iedereen twééduizend euro!’

Minister-president belooft goedmakertje voor breken belofte

Premier Rutte heeft vanavond een nieuwe verkiezingsbelofte gedaan in De Wereld Draait Door. De VVD-leider wil zijn gebroken verkiezingsbeloftes van 2012 goedmaken door ditmaal 2000 euro aan elke Nederlander te geven als hij de verkiezingen wint.

Rutte denkt dat de toezegging noodzakelijk is: “Miljoenen mensen hebben intens gehoopt op duizend euro en ze hebben uiteindelijk niets gekregen. Die valse hoop heeft zoveel emotionele schade aangericht. Het minste wat we kunnen doen, is die mensen compenseren met een fraai geldbedrag. Ik zat zelf te denken aan tweeduizend euro. Gewoon in de pocket. Klinkt goed toch? Stem nu voor de ruggen van Rutte. Ik zou het wel weten hoor, als ik in het stemhokje stond. Nee, zonder gekheid, dit is gewoon het enige verstandige begrotingsbeleid voor de komende jaren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor Wiemie.

Elke keer doe je het weer, maar elke keer meer.

Je trapt op me hart, ik heb het nu echt gehad.

Je denkt alleen aan je eigen. Je dacht mij zal je snel krijgen.

Nou ik hoef jou niet meer, want mij pijn doen doe je keer op keer.

Ik zeg jou gedag, denk niet gelijk dat ik je niet mag.

Maar wollah ik heb het echt gehad.

Corrie.

gravatar

Voor Corrie

Corrie smorrie potjandorrie
je bent een lompe lorrie
Ik zeg jou echt geen sorrie
Jij vette mesttorrie
PVVster schorriemorrie
in 1 woord
Corrie

gravatar

Bah, ook al is het een fake-bericht toch word ik er stik chagrijnig van.

Zo komt de VVD aan stemmers. Alleen goedgelovigen met een verstandelijke beperking stemmen op de VVD.

Morgen maar weer naar de duinen. 😉

Corrie.

.

Reageer
gravatar

Toch mooi als ie daar mee een aantal van die stomkoppen afvangt die in andere onzinnige sprookjes geloven.

Nu ja, het hele leven is een sprookje in verkiezingstijd… Bas gaat stemmen op de partij die het meest zijn best doet een beetje zere neus te blijven.

Reageer
gravatar

Bas hult zich hier diffuus in een electoraal-mystiek taalgebruik. Er is maar één (1) partij die na wéér vier jaar Paars op haar zere neus kijkt; dat is de partij van de in zelfgebreide pannenlappen gehulde voorzitter. Die partij is ooit, onder de VVD-ideoloog Wim Kok, van haar geloof gevallen, daardoor in een identiteitscrisis terechtgekomen en daar nooit goed van hersteld. Sommige ezels stoten zich vaker aan dezelfde paarse steen.

gravatar

Het verval van de PvdA is begonnen bij de Den Uyl-lezing door Wim Kok in 1995 waarbij hij aankondigde te breken met de ideologische banden van de traditionele socialistische beweging.

Na twintig jaar is de geloofwaardigheid van de PvdA volledig verdampt. De definitieve klap is gekomen met de vorming van het kabinet Rutte in 2012. Mensen gaven toen hun stem op de PvdA om te zorgen dat de VVD niet in de regering kwam. En wat deden ze?

Mijn lieve God! Wat een sukkels zijn het toch!

Corrie.

gravatar

Wie zijn precies de sukkels ? Samson en consorten of degenen die in 2012 op de PvdA hebben gestemd ? Beiden natuurlijk, ja, ja.

gravatar

Ach Outsider, ik zou eigenlijk niet weten welke partij niet zijn neus tot bloedens gestoten heeft deze kabinetsperiode. Tot en met Pechtold die zijn Balkenendse VOC-kleingruttersmentaliteit etaleerde. Alleen Klaver oogst nog enige sympathie, en dat rijmt op een bedroevend zetelaantal, waarvanuit je ook wel bijzonder weinig te verliezen hebt.
De VVD heeft bestuurlijk enorme flaters geslagen, rond staatsrechtelijk idiote paradepaardjes. Jammer dat de partij die jij aanduidt geen partij meer is, want hun bestuurders waren overwegend sterk.

gravatar

Je bent helaas net te laat met deze observatie, mej. Corrie.

Outsider beagumenteerde 2 dagen geleden al dat de ideologische veren door KOK afgeschud werden tijdens paar I.

Misschien hapert er iets aan je korte termijn-memorie?

gravatar

Heer Outsider, ik meende dat voor waarlijk gloedvol paars een goed glijmiddel nodig was. Betreffend glijmiddel heeft zich alsnog met Balkiaanse VOC-mentaliteit in de etalage gemanoeuvreerd en te kijken/kakken gezet: kijk ons nou stoer meeprielen.
Volgens mij hebben alle partijen een behoorlijk zere neus van de afgelopen kabinetsperiode. Vooral VVD-bestuurders die opeens hoogdravend – staatsrechtelijk oerstomme – paradeprincipes uit moesten werken: veiligheid en recht in één hand. Ze hadden bij D’66 (gekozen burgemeester) kunnen zien hoe de steigerende principes de hand bijten die het suikerklontje aanbiedt.
Het meest zure is het voor het vrij groot aantal capabele bestuurders van de partij waar jij op doelt. Ik bedoel, waar zal de partij zijn die hun in het zadel brengt? Zij bijten stof. Het zand kleurt bloedrood. Zere neus.

gravatar

(was de eerste reactie toch geplaatst… Bas zet zichzelf weer in de kakétalage. Zere neus krijg je van Speld’s reactieforum. Nu ja, welke idiote ijdeltuit moet hier ook reageren…)

gravatar

Of hij nu wint of niet moet hij voor de verkiezingen al doen want anders kunnen de mensen er weer naar fluiten BELOFTEN MAKEN SCHULD (dus als hij niet wint gaat het zowie zo niet door … Met die uitspraak denkt hij de kiezers aan zijn zij te trekken ) bah bah hoor toch op )

Reageer
gravatar

Karin meisje, doe niet zo naïef, als je al mag stemmen weet je toch dat in de politiek BELOFTEN géén SCHULD MAKEN, maar dat over het hele politieke spectrum BELOFTEN GELDEN TOT DE DEUR. Ik zeg het maar even en voor alle zekerheid ook nog dit: als je in de ongelukkige situatie komt te verkeren dat je een politicus (m/v) een hand moet geven; TEL dan ONMIDDELLIJK JE VINGERS NA en probeer met spoed met de linkerhand de rechter te ontsmetten met DETTOL o.i.d. Nooit met een besmette hand kinderen aanraken: POLITIEK is zeer besmettelijk, vooral voor jeugdigen, kijk maar naar de JOVD.

gravatar

Doe niet zo moeilijk Johan, dát zijn gewoon mobiele decorstukken die ook bij RTL Late Night en “Pauw” worden gebruikt,

gravatar

Dat kan Rutte wel makkelijk zeggen.
Maar uitvoeren is iets anders. Daar heb je een VOC mentaliteit voor nodig, Weet u nog (van Bal ellende)?
Daarbij heeft elke Nederlander al tienduizenden euro ‘s bijgedragen aan de banken crisis, Griekse crisis, Turkije i.v.m. vluchtelingen crisis enz.
En de referendum uitslag over Oekraïne heeft ie ook onder tafel gedumpt. Glas als een aal? Ik zou eerder zeggen een rivierprik afgekeurd vlees waar je ernstig ziek van wordt!

Reageer
gravatar

Dank voor uw bijdrage, o Keurslager. Uw inderhaast met slagersvingers opgetekende tekst vertoont de kenmerken van het rap op papier zetten van plotse inspiratie opwellend vanuit uw diepste roerselen. Maar we snappen de portee en lezen dus voor ‘Bal ellende’ al ‘Bak ellende’ en voor ‘glas als een aal’ begripvol ‘glad als een aal’. Weet dat uw bijdrage unaniem door forum en anoniem door redactie wordt gewaardeerd. Laat u vooral niet ontmoedigen door frequent toegepaste redactionele plaagstootjes als “There has been a problem …..” of als uw bijdrage gewoon spoorloos verdwijnt na “Reactie plaatsen”. Probeer het andermaal als u tenminste de oorspronkelijke inspiratie nog kunt vasthouden. Door nieuwe sponsors worden sommige reacties in langdurige quarantaine geplaatst. Dus; Frappez, frappez toujours,

gravatar

Zeer geachte Heer Rutte
maak geen belofte meer
zit nog steeds te wachten op die 1000 euro
jij zegt foutje had ik niet moeten zeggen/valse hoop
Wie is weer de dupe/ wij weten het die er onder leiden
Heb jij nog ouders die in het verzorgings tehuis zitten die gekort worden en mensen die nu nog graag thuis willen zitten en genieten van de aow ook in de maling word genomen ,denk ook eens aan het personeel die zich 24 uur per dag in zetten voor deze mensen, ik kan wel meer gaan schrijven.
reageer dan op deze bericht.

Reageer
gravatar

{Hulp Bij Gebrekkig Nederlands]

Zeer geachte heer Rutte,

Doe geen beloftes meer, ik zit nog steeds te wachten op die 1000 euro.

Jij zei ‘Foutje, had ik niet moeten zeggen, valse hoop gegeven’.
Wie is er weer de dupe? Wij weten wie er onder lijden.

Heb jij nog ouders die in het verzorgingstehuis zitten, en gekort worden? En mensen die nu nog graag thuis willen zitten en genieten van de AOW, die ook in de maling worden genomen? Denk ook eens aan het personeel dat zich 24 uur per dag inzet voor deze mensen.

Ik kan nog wel meer schrijven.
Reageer dan eerst op dit bericht.

gravatar

Zeer geachte heer John Verboom,

Uw bericht heb ik met zeer grote aandacht gelezen.

Mits u nu verder uw mond houdt, krijgt u nog eens 1000 euro er bovenop. 4000 euro, wat zegt u daarvan? Nou?!

Met hartelijke groet,
Mark Rutte
(aspirant minister-president)

gravatar

Rutte,je bent al net zo,n leugenaar als onze eerste minister in Bels.Hopelijk gaan de nederlanders hun verstand gebruiken en denken ze een tweede keer na voordat ze weer op hem stemmen

Reageer
gravatar

[Hulp Bij Gebrekkig Nederlands]

Rutte,

Je bent al net zo’n leugenaar als onze eerste minister in België. Hopelijk gaan de Nederlanders hun verstand gebruiken en denken ze een tweede keer na voordat ze weer op jou stemmen .

gravatar

Mevrouw Ada,

U heeft het gans verkeerd, ik ben geen leugenaar.

Als ik Nederlander was zou ik op mijn waarde collega de heer Rutte stemmen.

Amicale groet,
Charles Michel
(eerste minister)

gravatar

Zoveeljaren als minister president, we hebben van zijn kabinet geen 5 cent extra gezien en gekregen. Hij moet even in de centra van de steden met lege panden rondlopen en met de mensen met lage inkomen praten . Gewoon op straat, niet op Tv.. Hij kan de instortende maatschappij met zijn liberalistische dromen van 19. en 20. ste eeuw niet redden.

Reageer
gravatar

Liever dat Rutte weggestemd wordt dan die loze nieuwe belofte!! De hele regering deugt toch niet. Ze hebben ons allemaal erin geluisd. En zonder de EU waren we beter af en ook zonder de Euro!!

Reageer
gravatar

Daar ben ik het helemaal mee eens. En het ergste is nog dat ze de Gezondheidszorg en de Bejaarden zwaar gepakt hebben, deze hoge ambtenaren{ De Bejaarden Opruimings Dienst genaamd} En nu de verkiezinge in aantocht zijn, zeggen ze dat de Bejaarden er in Koopkracht op vooruit gaan. Hoeveel……. weer net genoeg om één brood te kopen??.

gravatar

Liever Rutte wegestemd dan de 2000 euro, want dat zal weer een loze belofte zijn. Hij heeft ons allemaal toch zijn ware gezicht laten zien!! Wie gelooft hem nu nog!!

Reageer
gravatar

Ik geloof er niet meer in mark Rutte voor je het weet hebt hij toch weer alles terug gestolen van alle mensen of hij komt gewoon zijn belofte niet na zo,n stiekemerd is hij wel daarom zijn bijnaam rat

Reageer
gravatar

Your right rutte maakt er 2000 euro van ach jongens en meisjes trap er niet in stel dat hij zijn beloofte na komt nou nu betaal 140 euro aan ziekenfonds en als hij die 2000 per man ge geven hebt dan betaal je daarna niet 140 euro ziektefonds maar 340 euro aan ziekenfonds per maand hoeveel is dat op jaar basis goed 2400 euro per jaar waar van Rutte 400 euro per nederlander in zijn zak doet 400 × 16000000= goed zo lekker veel geld in zijn zakken van m Rutte

Reageer
gravatar

Ik bied 10 euro als je je toetsenbord eens helemaal gaat gebruiken, inclusief interpunktie- en hoofdlettertoetsen.

Overigens kon ik mij er niet toe zetten je huidige lamlendige brij te gaan lezen.

Mark Rutte

gravatar

Tja, sorry, maar heeft die de vorige belofte werkelijk gebroken? Als je totaal incompetent en/of incapabel bent krijg je inderdaad ongeveer duizend euro. Elke. Maand. Weer. – Dus wat zeggen we dan: Nederland BEDANKT!

Reageer
gravatar

En dit moeten wij geloven??? Hij kan allen liegen en bedriegen bij de echte Nederlanders. Rutte jij heb alleen te druk met werken bij dat Brussel lekker daar de reten likken. Je begrijp het zal nooit op jou partij stemmen.

Reageer
gravatar

dat is dus 16 miljoen x 2000 netto = 3,2 miljard hen ik effe vangen en die 1000 van twee jaar terug = 3000
kan ik een voorschot krijgen hierop.
en we sliepen verder en kregen niks.

Reageer
gravatar

rutte als opperhoofd van dit kabinet heeft een hele
grote nueshoorn muil met een belofte van GEEN
DADEN MAARWOORDENhij bleert nu als ik win krijgt iedere nderlander 2000 euroveel gebleer en weinig wol

Reageer
gravatar

rutte heeft een muil van een neus hoorn waar veel
gebleer uit komt hij zijn hele minister periodo al
veel beloftes van geen daden maar woorden net als
hij bij winst iedere nederlander 2000euro belooft waar wil hij dit geld van afhalen van al het dat
goud wat ligt op geslagen voor buiten landse
rampen daar heeft dit altijd geld voor maar voor
depensioen niet laat dit hollandse kabinet hun
boeren verstand een gebeuiken en van de bufetbuiken???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Reageer
gravatar

MH17
DH Rutte heeft gezegd ik haal de onderste steen boven ik zij al weer een losen beloften hij geloofd zijn eigen woorden dat zegt al genoeg .
wij zijn gewoon melk koetjes van de staat meer niet
stemmen!!!!!!
waarom zouden we nog moeten stemmen ons stem is niks waard
alles is gewoon 1 groten leugen

Reageer
gravatar

He meneer Rutte we kijken er niet meer van op als u in de Pharmacia zit en u verantwoordelijk bent voor alle onvruchtbare mannen of doden? Voelt u zich al ongemakkelijk? Kan nog veel ongemakkelijker, maar omdat u toch totaal gevoelloos bent houd ik maar even op. Met agressie schiet je zo weinig op he?
Oh en ik krijg nog 2.000 euro + 1.000 euro van u? Zal ik alvast maandelijks gaan eten in het Novotel Hotel in Amsterdam en de rekening naar u opsturen o ja en u betaalt en niet de gemeenschap en ik ook niet alleen U. Kan ik meteen mijn kapotte computers meenemen. Da’s ook VVD.

Reageer
gravatar

Wat een hypocriet jan lul belooft hij weer wat dat hij toch niet nakomt hij staat alleen maar te lachen met zn bek over de ellende van de anderen

Reageer
gravatar

We moeten zelf aan ons pensioen werken, Rutte doet niets, en de PVV en de SP zijn al jaren bezig om aandacht hiervoor te vragen: zij krijgen mijn steun, veel beloven en weinig geven doet een gek in vreugde leven, dag Mark!

Reageer