Wetenschappers hopen eindelijk blowende alien te vinden op nieuwe planeet

Leefomstandigheden ideaal om dikke jonkels te klappen

Met de ontdekking van een mogelijk leefbare planeet bij de dwergster Proxima Centauri is de hoop de wietrokende alien te vinden flink aangewakkerd. Volgens het in Nature gepubliceerde artikel over de ontdekking van de planeet, zijn de leefomstandigheden mogelijk ideaal voor aliens die fucking dikke jonko’s klappen.

Zo komen we dichter bij de vragen die de mensheid altijd al bezighoudt: Hoe uniek is de aarde in het heelal? Wie is de dealer? Hoe far out? Wetenschappers denken dichter bij het antwoord te zijn dan ooit.

“De planeet cirkelt in elf dagen een keer om de ster heen, maar doordat die niet zo fel brandt als onze zon, zijn er mogelijkerwijs stromend water en zuurstof op de planeet aanwezig. En we weten allemaal waar zuurstof voor nodig is. Juist: het aansteken van een strakke joint zonder inbranders. Waarvan we dus goede hoop hebben dat die dan door een alien wordt gerookt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een beetje simpel gesteld allemaal. Bij stromend water en zuurstof denk ik ook aan gerst en hop. Wat is nu mooier om al blowend van een glas hemels bier te genieten.

Reageer
gravatar

Hé Corrie,
Ik moest bij ‘alien’ juist direct aan jou denken. Een walgelijk, dik monster, met vreselijke en racistische ideeën. Kun je niet emigreren naar de nu ontdekte planeet? Je zou er heel veel mensen een plezier mee doen. En misschien kun je daar wel een ‘partij’ (lees: beweging) oprichten waarvan niemand dan de oprichter lid mag worden.

gravatar

Samir heeft met zijn reactie op Corrie de goedkeuring van Politiek Correct Nederland. Uitschelden en haat is oké mits het gericht is naar andersdenkenden.

gravatar

als ze op die planeet geen interpunctie gebruiken denk ik inderdaad dat die aliens en ik vrienden kunnen worden en als ik het goed begrijp duurt daar een maand maar elf dagen dus dan krijg ik veel vaker uitkering dat is ook wel mooi