Medewerkers paintballcentrum verheugen zich op teamuitje naar financiële administratie

‘Even lekker niet aan verf denken’

Het staat al maanden in de agenda’s van alle 15 medewerkers van paintballcentrum ‘Adventure’ in Tiel: het jaarlijkse bedrijfsuitje. Dit jaar gaat het team naar de financiële administratie van een telecommaatschappij.

Donny (22) vult in de schuur van Adventure fulltime geweren met verfkogels, maar bevindt zich straks tijdens het teamuitje in een heel andere omgeving. Toch kijkt hij er reikhalzend naar uit: “Hoewel het teambuildingsaspect op zo’n dag voorop staat, lijkt het me vooral een geweldige ervaring om vol adrenaline een Excelsheet vol cijfers te knallen. Met je familie of vrienden ga je dat niet zo snel doen, terwijl het me eigenlijk supervet lijkt.”

Volgens teammanager Bart-Jan van Ewijk is het belangrijk om er af en toe tussenuit te gaan met je collega’s: “Op de financiële administratie gaat het erom of je elkaar vertrouwt. Je leert elkaar dus beter kennen én waarderen. Dat is voor mij als leidinggevende heel waardevol. En de jongens hoeven even lekker niet aan verf te denken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm., klink nogal suf een team-uitje naar financiële administratie.

Ik mag dit jaar met mijn team Buitengewoon Opsporingsambtenaar Den Haag een linedance-dag organiseren.

Mijn ‘go’ is linedance te ontdoen van z’n negatieve ‘image’. Steeds meer mensen van allerlei rangen en standen doen de linedance.

Kom doe de linedance.

Lachen; laatst hadden we bij ons, voor een team-uitje, op de club de raad van bestuur van de Triodos Bank op bezoek. Dat was geen succes.

Linkse gekkies hebben geen ritmegevoel.

Corrie.

Reageer
gravatar

Gewoon lulkoek. Ik ben het hoofd van de dienst Buitengewoon Opsoringsambtenaar Den Haag. A) We hebben geen teamuitje. B) En al zeker niet een linedance-dag. C) Dikke Corrie van Hiernaast is al een jaar terug ontslagen, vanwege haar 1) grote bek, 2) ruimtevullende omvang, 3) gebrek aan respect voor iedere collega en leidinggevende, 4) penetrante ziekmakende geur, 5) harteloosheid, 6) aanbidding van de heer G.Wilders van een zogenaamde partij, die echter een beweging is.

gravatar

Dat is allemaal gelogen van collega Jan Torenop. Jantje zit vol met wrok.

Dat is gekomen na ons wandelingetje in de duinen. Hij kan er niet tegen dat ik moest lachen om z’n plassertje en dat z’n onderbroek nat is omdat hij lekt na het plassen.

Corrie.