Homo’s op GayPride verheugen zich op de NUON-boot

Ieder jaar is het weer het hoogtepunt van de Canal Parade: De boot van energieleverancier NUON. Homo’s die naar de Gay Pride gaan, kijken reikhalzend uit naar het vaartuig van het Nederlandse nutsbedrijf.

Vincent komt ieder jaar speciaal naar de Gay Pride voor de boot van NUON: “Veel boten willen laten zien dat homoseksualiteit vanuit de breedte van de maatschappij wordt geaccepteerd. Maar ik kom hier om te feesten! Dus als ik een boot voorbij zie varen van een energiemaatschappij die betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering centraal stelt, dan ga ik helemaal los.”

Vincent kijkt ook uit naar de boten van Booking.com, ING, KPN, PostNL, Rabobank en Vodafone. “En die van PricewaterhouseCoopers natuurlijk, schitterend bedrijf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ondanks al het gehups van de uitbundige feestgangers ten spijt, viel plots het licht uit op het vlaggenschip van Nuon, en is er daarna nooit meer iets van deze drijvende darkroom vernomen, op een paar paarse zwembroeken na.

Reageer
gravatar

Benieuwd of die onderzeeër van Amnesty van vorig jaar nu ook weer meedoet. SpecIaal voor homo’s die nog steeds niet uit de kast durven komen. Langs de hele route van de Canal Parade heeft Erdogan (speciaal opgeleide) klikTurken opgesteld om te controleren of er geen Gülen-aanhangers schuilen onder de opvarenden.

Reageer
gravatar

Ik kijk uit naar de kabinetsboot op de GayPride. Het is een bevestiging dat de politieke elite in Den Haag allemaal watjes zijn.

Meneer Wilders van de PVV zou zo iets nooit doen.

Het is onnatuurlijk.

Corrie.

Reageer
gravatar

Corrie, je bent zelf onnatuurlijk. Maar in dat opzicht ben je consequent, want je hebt het voortdurend vol bewondering over leider niet van een partij, maar van een beweging. Want van een partij moet je altijd lid kunnen worden en van de beweging van de heer W. kan dat niet. Zelfs van een eerdere beweging in ons land kon dat wel…