Ober neemt secretaresse aan voor bestelling van Jenske

‘Graag met extra feta en zonder olijven en graag glutenvrij en doe toch maar een jus in plaats van ice tea, tenminste, is die vers?’

Tobias Veenstra heeft per direct een secretaresse aangenomen. De 24-jarige ober uit Arnhem heeft de ondersteuning hard nodig nu Jenske (33) een bestelling aan het plaatsen is.

“Doe mij maar een ice tea. En als eten wil ik graag de Griekse salade, maar dan als hoofdgerecht, dus graag een iets grotere portie, met extra feta en zonder olijven, als het zwarte olijven zijn, en als het kan het liefst glutenvrij, er zit geen vlees in toch, ik ben trouwens allergisch voor pijnboompitten, maar die zitten er ook niet in dacht ik, de tomaten hoef ik alleen als ze biologisch zijn, en doe toch maar een jus in plaats van ice tea, tenminste, is die vers, anders een cola light, oh en een witte wijn, maar geen chardonnay, heb je pinot grigio?”

Jenske legt de kaart gedecideerd weg. Tobias neemt de bestellingen van de rest van de tafel op. Zijn secretaresse pakt haar laptop en begint haar aantekeningen uit te werken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jeetje redactie van De Speld, de laatste artikels van jullie zijn wel erg cynisch en negatief. Wordt er depressief van….

Een touw, een touw. Geef me een touw om aan te hangen.

Hallo, het is vakantie hoor. Doe nu maar eens een leuk en gezellig verhaal.

Corrie.

Reageer
gravatar

Wat zou dat heerlijk zijn, dikke Corrie aan een touw! Het moet wel een stevig touw zijn, anders houdt hij het niet.

gravatar

Ik zat meer te denken aan een spit corrie. Met jou aan het spit kunnen we 10 vluchtelingenkampen voeren. O nee, die eten geen varkensvlees.

gravatar

Dit nu, is de Zeitgeist anno 2016. Moderne jonge vrouwen hebben veel noten op hun zang, zelfs als zij daarvoor allergisch zijn. Tobias Veenstra (nog familie van ..?) moet minimaal ICT’er zijn om de wensen van Jenske (et al) te kunnen registreren en uit te voeren. Liefde en drank van de hedendaagse single gaan bij mannen via de maag en bij vrouwen via een mannelijke creditcard door de blaas naar het toilet. What’s new?

Reageer
gravatar

Terwijl de secretaresse haar aantekeningen uitwerkt slaat Tobias, ter voorbereiding op de volgende tafel, 2 Southern Comfort en een bel cognac achterover.

Reageer