Nieuwe slogan: ‘De politie is je licht ontvlambare vriend’

Politie wil verwachtingen beter managen

Vanaf 1 september begint een campagne voor de nieuwe slogan van de politie. Met de slagzin ‘De politie is je licht ontvlambare vriend’ wil de politie de verwachtingen voortaan beter managen.

“Als wij als politie blijven zeggen dat we je beste vriend zijn, dan gaan de mensen vanzelf ook van ons verwachten dat we naar hun verjaardag komen, dat we samen een krat bier leegdrinken en dan over onze relatieproblemen gaan praten. Dat is gewoon niet zo”, vertelt politiewoordvoerder Herman Krootjes. “Je moet ons eerder zien als die maat die altijd zijn best doet om de rust te bewaren en af en toe ineens door het lint gaat.”

De bijpassende spotjes tonen enkele dienders die hun mening over de situatie al klaar hebben voor ze de feiten hebben vastgesteld. Op de achtergrond staat een hardwerkende, boevenvangende meerderheid de situatie te relativeren. Behalve op tv zijn de spotjes ook te zien als advertenties voorafgaand aan Mocrorapvideo’s op YouTube.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, zelf al meegemaakt dat ze al te graag de ‘held’ uithangen, als dat eigenlijk tè makkelijk is, omdat er weinig aan de hand is.

Is een beetje als bejaarden beroven.

Reageer
gravatar

Beste Corrie,

Wat is jouw lichamelijke leeftijd? Ik heb namelijk het idee dat dit nogal afwijkt van jou geestelijke leeftijd.

gravatar

Lieve Corrie,

Wat bijzonder dat je vanmiddag weer zo heerlijk ruig bezig was met mij, in het privedomein, en dat je je publiek zo tegen mij afzet. Je bent wel heel duidelijk een volger van de heer W. XXX

gravatar

De slagzin ‘De politie is je licht ontvlambare vriend’ vind ik niet ver genoeg gaan. Beter zou zijn de slagzin ‘De politie is je licht ontvlambare gezagsdrager’.

Het respect voor de Nederlandse normen en waarden is onder allochtonen ver te zoeken. Een goed voorbeeld zijn de klikTurken.

Daar mag best wel de zweep over.

Corrie.

Reageer
gravatar

WAARSCHUWING

We hebben verdachte activiteiten aangetroffen m.b.t. dit IP-adres, die kunnen wijzen op cybercrime.
Gelieve hiermee op te houden op straffe van een perma-ban.

De moderator