Bron Flickr - Day Donaldson

‘Sluit je niet aan bij IS, want dan winnen de terroristen’

Heel begrijpelijk, maar doe het niet

Na de aanslagen in Brussel, Orlando en Nice hebben sommige mensen de neiging om zich aan te sluiten bij IS. Niet doen, zeggen veel van onze landgenoten: dan winnen de terroristen.

Piet Heertje (40) uit Delft gaat gewoon verder met zijn leven. Hij is zelfs naar Sensation White geweest. “Ik snap dat je angstig kunt worden van al die aanslagen. Het is heel begrijpelijk dat je je dan toelegt op een fundamentalistische opvatting van de islam, wapentraining volgt en naar Syrië verhuist. Maar dat moet je juist niet doen. Dat is precies wat de terroristen willen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ja maar daar staat tegen over dat ik heb gehoort dat we daar in een mooi huis mogen wonen en in een mooje outo mogen rijden en dat we jezidische vrouwen hebben voor de sex en dat als we doot gaan onze familie heel veel geld krijgt en dat ik zelf dan wel 72 echte maagden in de hemel kreig en dat allah met ons is en die on gelovige kruis vaarders minder dan varkens zijn en dat ze onze on schuldige kindertjes dood maken en het lijkt me best wel tsjil om lekker te schieten

alla akbar !!

Reageer